Szobatisztaságban ki segítene nekem?
20 hónapos kislányom van 12 kg, 85 cm szépen fejlődött, mindent nagyon hamar csinált, szavakban beszélget énekel, mindent megért már nagyon régóta.
VAgy 2-3 hónapja próbáltuk meg még a fűtési szezonban, hogy lvettük a pelust s ő biizett vissza a pelus, s kérdezgettük, ő pedig mindig szólt ha menni kellett, száraz is maradt a pelus, tehát tudta tartani. Nagyon örültem, úgy gondoltam biztosan könnyű dolgunk lesz ha bejön a jó idő.
Tegnap délután 4-kor ahogy felkelt levettem a pelust este fél 10-ig 4-szer pisilt be, az első 2, az 4 óra 10 percig, a harmadik este 7 körül mert kint az udvaron megijedt egy őrült nagy motorostól valamint este fél 10-kor amikor magába vonul be a wc-be a babájával, s mire lehúzta a bugyit, becsorgott,s mondta hogy pisi.
Nem győzzük dicsérni, ő is mi is örülünk, apa este túró rudit hoz neki, ha szépen szól.
De ma délelőtt feladtam, 11 és dél között 4-szer pisilt be, úgy hogy 2 percenként kérdezem, s ahogy megkérdezem utána bepisilt, s úgy veszem észre nem zavarja hogy vizes a bugyija.
Most mit csináljak, ha felkel vegyük le megint a pelust vagy próbáljam meg később, nem tudom aki tud segítsen nekem.
köszönöm szépen annak aki válaszol.
szia,
pucéran nem próbltuk még úgy vettem észre a szabadban lehet jobban megy.
Csak egy bugyi meg egy póló van rajta.:)
biztosan nem, mert erre nagyon figyelek mióta pelus nincs, csak pléden ülhet le a kőre, nagyon sokat iszik ebben a melegben.
Szerintetek hanyagoljam vagy próbálkozzak még egy pár napig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!