Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy egy 8 éves kislánynak facebookja van?

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 23:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem a 8 èves unokahugomnak van, ès engem nagyon zavar. Mert szerintem nincs mèg ott agyilag hogy hasznàlhasson közössègi oldalt. Mèg írni ès fogalmazni se tud rendesen. Tudom hogy kotlátokat kell neki szabni, de akkor sem helyes. Èn biztos nem fogom meg engedni a kislányomnak meg engedni.Meg sok olyan tartalom van amiről jobb ha mèg nincs fogalma.
2016. jan. 3. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:

én a mértéket egy 8 évesnél úgy gondoltam: napi fél órát gépezhet (annak idején velem is így volt és nem lettem tőle hülye gyerek). A kontrollt pedig úgy hogy 2 naponta csekkolnám a profilját.

A válaszom válasz a kérdésre...a lepontozáshoz külön gratulálok...ez valóban felnőttesebb mint facebookozni.

2016. jan. 3. 14:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem èn pontoztalak le. Az okè hogy szàmitogèpezhet de nem kell feltètlen facebook profiljànak lennie. Az nem egy ennyi iďősnek valò. ő mèg legyen gyerek ès barbi babázzon meg jàtszon.
2016. jan. 3. 17:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem a fiam nyolcéves, már két éve van facebook profilja. Semmi gondot nem látok ebben, játékra használja. Eleinte az enyémmel játszott, de azért az nem volt igazán jó úgy, hiszen ha olyan játékkal akart játszani, amivel én is, akkor folyamatosan belenyúltunk egymáséba. Úgyhogy csináltam neki is sajátot, így tud játszani ő is nyugodtan. Egy nyolcéves simán felfogja, hogy mik a szabályok, az enyém is megértette rögtön (HAT évesen), hogy ha valaki ismerősnek jelöli, akkor először nekem szól, ő nem jelölget senkit, profilképe sincs fent saját, hanem egy mesefigura képe van ott, sőt, eleve csak becenévvel szerepel, nem a saját teljes nevével.

Egyébként általában hetente egyszer-kétszer megy fel, játszik párat, meg néha ír chat-en a nagymamájának, hogy talált neki valamilyen jó játékot, meg szokott neki írni, hogy "küldök neked sok puszit", meg ilyeneket. Meg van pár oldal, amiket követ, az egyiken kutyás képek vannak, a másikon torták, szóval ilyeneket szokott nézegetni, semmi extra nincs benne. Egyébként abban is simán megegyeztünk, hogy mi, a szülei ellenőrizzük, hogy miket néz, miket csinál fent, és semmi ellenvetése nem volt, ő is megértette, hogy kicsi még ahhoz, hogy ellenőrzés nélkül legyen fent az oldalon.

2016. jan. 4. 08:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Èn biztos nem fogom meg engedni a kislányomnak meg engedni."

És te panaszkodsz, hogy az unokahúgod nyolc évesen nem tud fogalmazni?

2016. jan. 4. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!