Neten hol szoktatok játékot vásárolni?
én a jatekcsillag.hu-n mert itt van egy köpésre (Gödön) és ingyen át tudom venni és mert számomra átlátható a webshop és olcsó, nagy választékkal.
meg az Emagon, mert ott sincs szállítási díj, bár jó néhányszor csalódtam már az Emagos minőségben
tulli.hu
Nagy a választék. Jó a keresője, sokféle szűrőfeltétel van. Valós készletet mutat a webáruház, csak akkor tudom megrendelni a játékot ha az ténylegesen van is. Megjártuk már máshol ezzel.
Általában másnapra szállítanak. De most karácsony előtt is három munkanapra megérkezett a csomag. Én bátran ajánlom.
Ahol személyesen is át tudom venni és/vagy a keresett játékra a legolcsóbban jön ki a posta+játék ára.
Legutóbb a tudatosszulo.hu-n és a shopline-on találtam árban jót, illetve a vaterán személyes átvételekkel vásároltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!