Együtt díszítitek fel a fenyőfát?
Figyelt kérdés
4,5 éves a kislányom,eddig a párommal ketten díszítettük amíg aludt a kislány,de nekem gyerek korombol olyan nagyon jó emlékeim vannak amikor apukámmal díszítettük a fát. Szerintetek melyik jobb?Nálatok hogyan lesz? Mennyi idős a gyermeked?2015. dec. 18. 14:33
1/9 anonim válasza:
3,5 éves, tavaly már együtt díszítettük és most is így szeretném, pontosan azért amit te leírtál, az a várakozás, hogy díszíthessünk, minden évben...imádtam! :)
2/9 anonim válasza:
Ja és tesómmal meg apukámmal 3an díszítettünk, anyukám főzött! :)
3/9 anonim válasza:
Másfél és 4 éves gyerekeim vannak.
Idén még mi ketten férjemmel díszítjük a fát amikor elaludtak este, főleg a pici miatt, hiszen a 1,5 éves még nyilván nem tudna segíteni, max összetörné a díszeket, úgy meg nem haladnánk (rábízni meg nincs kire mert nincs nagyszülő a közelben), de terveim szerint jövőre már együtt fogjuk díszíteni mind a négyen. Nagyobb lányom egyébként már mondta hogy majd szeretne fát díszíteni.
4/9 anonim válasza:
3,5 éves a fiunk, már tavaly is együtt díszítettük. Nagyon élvezte és mi is.
5/9 anonim válasza:
3 és 5 évesek,mindig együtt díszítünk (műanyag díszek vannak csak :)) Nekem is varázslatos volt,hogy tv-ben mese,anya süt-főz,közben meg díszítünk.
6/9 anonim válasza:
Tavaly, 2 évesen már együtt díszítettünk, nekünk is műanyag díszek vannak. Most 3 éves, még szuperebb lesz szerintem a közös díszítés... :)
7/9 anonim válasza:
Nekünk is 3,5 éves kisfiznk van. Tavaly együtt diszitettünk már. Előtte mi is akkor mikor aludt. Most is együtt fogjuk 23-án este már. Mert 24-én nem lesz rá idő! És nyugodtan szeretnénk csinálni!
8/9 anonim válasza:
4,5 éves a lányom az elmúlt 2 évben együtt díszítettük, de annyira nem hatotta meg a dolog. Felrakott pár díszt, aztán otthagyott. Idén az apjáéknál lesz 23-án, 24-én délután jön haza. Így idén egyedül díszítem fel, és az ajándékok is alatta lesznek mire jön.
9/9 anonim válasza:
mi csak ketten a férjemel este mikor lefeküdt a kislányom és reggelre van ott az ajándék a fa alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!