Ha a gyereketeknek nincs kedve különórára menni, és ez mar többször fordul elő, mit tesztek?
Figyelt kérdés
Vagyis nem egyszeri kimaradasrol van szó, mert pl fáradt, hanem egymás után többször mondja, hogy megint nincs kedve menni. Állandóan ráfogja hogy fáradt, de ha hazamegyunk ott egyből nem fáradt. Állítása szerint szeret járni, es nem akarja abbahagyni. Ilyenkor hagyjátok hogy ne menjen, vagy erőltetitek? A lányom edzője azt mondta erőltetni kell, mert ez olyan mint az óvodai beszoktatas, meg kell szoknia hogy menni kell. Valahol en is így érzem, de amikor meg erőltetem hogy menni kell, úgy ellenkezik és sír hogy most fáradt, Ilyenkor kegyetlen hajcsarnak érzem magam Ti mit gondoltok?2015. dec. 9. 22:04
11/13 anonim válasza:
Mivel ADHD-s a kisfiam (most 6 éves) jártunk kutyás terápiára. Aztán lovagolni. Aztán fejlesztő pedagógushoz. Most szenzomotoros tornára járunk.
Úgy veszem észre, hogy ahova reggel járunk, oda szeret járni. Ahova este ovi után viszem, oda már kevésbé, mert akkor is fáradtabb, pedig ebéd után alszanak.
De én majd iskolás korában nem fogok azért abajogni, hogy most 2 hónapig ide jártunk, aztán 3 hónapig oda, és aztán lehet, hogy megint váltani fogunk. Had tapasztalja meg, hogy mi mindenfélével lehet foglalkozni.
Én is nyolcadikos koromban jöttem rá annakidején, hogy érdekel a kémia, és így lettem vegyész.
Ha beírattak volna annakidején fotószakkörbe, akkor most fotós lennék. Így csak a hobbym...
12/13 anonim válasza:
Ha nem tetszik neki akkor ne járjon .
13/13 anonim válasza:
Én nem erőltetném, még kicsi. Én azt próbálom, hogy ha elkezdünk járni valahová különórára, akkor egy hónapig mindenképp járjunk, és utána el lehet dönteni, hogy tetszik-e. Én azt látom, hogy eleinte kell egy kis unszolás mert az új dolog még nem megy jól, de ha ki tudja várni az első sikerélményeket, megmaradhat a lelkesedés. Ha ezen már túl van, és nem akar járni, valószínűleg nem szereti igazán. Az a jó, ha több mindennel is megismerkedhet, hogy megtalálja mi az ami neki való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!