Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire használódik 6-7 éves...

Mennyire használódik 6-7 éves fiatokon a pólók milyen gyakran vesztek újat és hány db van gyereketeknek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 7. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Kb. 50 pólója van. Naponta 1-2-t használ, néha trikót. Ezek közt van Tesco-s, Scamp, H&M-es, Hádás. Havonta veszek 1-2 darabot. Vannak örökölt pólók is.
2015. aug. 7. 14:45
 2/7 A kérdező kommentje:

És pólóból tényleg érdemes 1-2 mérettel nagyobbat venni?

Hiszen télen nyáron hordják a fiúk általában és ezért mindig kopik, hamar kinövik.

2015. aug. 7. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok pólója van, általában folyamatosan veszem, nem várom meg, míg kinövi mindet. Ha látok egy jót, megveszem, akár ha egy mérettel nagyobb is. Direktben nem veszek előre nagyobbat, póló mindig kapható. Viszont én szeretek turiban vásárolni neki, mert ott egyedi, és sok jó minőségű van nagyon olcsón. Ezért van sok. Szoktam újat is venni, de nem egy vagyonért.
2015. aug. 7. 15:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogyan nézne ki egy 122 cm-es gyerek egy 134-es méretű pólóban, nagyon nagy lenne rá?
2015. aug. 7. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
kb. 10 db van neki az aktuális méretben. Ahogy növi őket kifele, akkor pótolom. ha valahol nagyon jó áron esetleg találok, akkor veszek nagyobb méretet. Kisfiam most 130 cm, van olyan pólója ami 122-es, de még jó rá. Amúgy 128-asakat hord. A 134-es még nagy rá, lóg rajta. Azokat nem adom rá, még bele kell nőnie.
2015. aug. 7. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kb. 15-20 pólója van, de sosem számoltam össze, és elég rosszul tippelek :D Ősszel már 8 éves lesz, de a pólóinak a felét már két éve hordja. A felsőket mindig sokkal lassabban növi ki, mint a nadrágokat, és most már sokáig jó egy-egy darab. Bár pont ma néztem, hogy az egyik kedvencét már el kell tennünk, mert az már kicsi. De a többi még teljesen jó.

Elhasználva nincsenek, úgy értem, nem bolyhosak, nem kopottak, nincsenek kifakulva, meg semmi ilyesmi

Nincs rá rendszer, hogy milyen gyakran veszek újat, de pl. szülinapkor mindig szoktam venni ruhát, gyakran pólót, meg Glamour napokon is mindig veszek neki, főleg a H&M-ben, mert ott talál mindig valami jópofát, minőségre meg szerintem teljesen jók. De turizni is szoktam, ha találok valami szépet, amikor magamnak keresek valamit, mert azért a gyerekcuccokat is megnézem ilyenkor.

Nagyobb méretet nem szoktam venni, mert mint mondtam, eltelik úgy két év is, hogy nem növi ki, persze ez nem azt jelenti, hogy nem nő a gyerek két év alatt, de inkább a nadrágokon látszik, hogy növekszik. A pólók bírják, úgyhogy nem látom értelmét, hogy olyat vegyek, ami láthatóan nem az ő mérete.

2015. aug. 7. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:

az én fiam most lesz hat éves

én három forrásból veszek neki ruhákat

-van egy kolléganőm,akinek a fia egy évvel idősebb.minden évszakváltáskor elhozza a fiai kinőtt ruháit,amit egytől-egyig márkás,jó minőségű ruhák,még a használat sem látszik rajtuk.Kiválogatom,ami kell.

-ha van a h&m-ben,C&A-ban,tescoban leárazás,veszek

-nagy néha eljutok turiba,de ez nagyon ritka,mert általában elég,amit a kolléganőmtől veszek,vagy újan

kb 15-20 db rövid ujjú pólója van a fiamnak,hosszú egy kicsit több.a fiam nem hord télen sem atlétát,mert nagyon meleg van az oviban,elég egy rövid ujjú meg egy hosszú ujjú póló

most 121 centi,122-es-128-as pólókat hordd

mivel vékonyabb alkat,ezért nem veszek sokkal nagyobbat,mert lógna rajta.

amúgy ha jártamban-keltemben látok valami nagyon jót,ami tudom,hogy tetszene neki,és jó áron van,megveszem

2015. aug. 8. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!