Mennyire használódik 6-7 éves fiatokon a pólók milyen gyakran vesztek újat és hány db van gyereketeknek?
És pólóból tényleg érdemes 1-2 mérettel nagyobbat venni?
Hiszen télen nyáron hordják a fiúk általában és ezért mindig kopik, hamar kinövik.
Szerintem kb. 15-20 pólója van, de sosem számoltam össze, és elég rosszul tippelek :D Ősszel már 8 éves lesz, de a pólóinak a felét már két éve hordja. A felsőket mindig sokkal lassabban növi ki, mint a nadrágokat, és most már sokáig jó egy-egy darab. Bár pont ma néztem, hogy az egyik kedvencét már el kell tennünk, mert az már kicsi. De a többi még teljesen jó.
Elhasználva nincsenek, úgy értem, nem bolyhosak, nem kopottak, nincsenek kifakulva, meg semmi ilyesmi
Nincs rá rendszer, hogy milyen gyakran veszek újat, de pl. szülinapkor mindig szoktam venni ruhát, gyakran pólót, meg Glamour napokon is mindig veszek neki, főleg a H&M-ben, mert ott talál mindig valami jópofát, minőségre meg szerintem teljesen jók. De turizni is szoktam, ha találok valami szépet, amikor magamnak keresek valamit, mert azért a gyerekcuccokat is megnézem ilyenkor.
Nagyobb méretet nem szoktam venni, mert mint mondtam, eltelik úgy két év is, hogy nem növi ki, persze ez nem azt jelenti, hogy nem nő a gyerek két év alatt, de inkább a nadrágokon látszik, hogy növekszik. A pólók bírják, úgyhogy nem látom értelmét, hogy olyat vegyek, ami láthatóan nem az ő mérete.
az én fiam most lesz hat éves
én három forrásból veszek neki ruhákat
-van egy kolléganőm,akinek a fia egy évvel idősebb.minden évszakváltáskor elhozza a fiai kinőtt ruháit,amit egytől-egyig márkás,jó minőségű ruhák,még a használat sem látszik rajtuk.Kiválogatom,ami kell.
-ha van a h&m-ben,C&A-ban,tescoban leárazás,veszek
-nagy néha eljutok turiba,de ez nagyon ritka,mert általában elég,amit a kolléganőmtől veszek,vagy újan
kb 15-20 db rövid ujjú pólója van a fiamnak,hosszú egy kicsit több.a fiam nem hord télen sem atlétát,mert nagyon meleg van az oviban,elég egy rövid ujjú meg egy hosszú ujjú póló
most 121 centi,122-es-128-as pólókat hordd
mivel vékonyabb alkat,ezért nem veszek sokkal nagyobbat,mert lógna rajta.
amúgy ha jártamban-keltemben látok valami nagyon jót,ami tudom,hogy tetszene neki,és jó áron van,megveszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!