Unico vs Lego Duplo építőkocka?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tapasztalatra lenne szükségem. Kislányom kapott 2db Lego Duplo készletet. Nagyon szereti,most készülünk neki egy alapcsomagot vásárolni. Viszont a napokban olvastam,hogy az Unico kockákkal is össze lehet építeni a Duplo,és ugye az azért jóval olcsóbb. A minőségére kennék kíváncsi! Van olyan jó,mint a Lego?2015. dec. 8. 19:07
1/5 anonim válasza:
Kisfiamnak sok Duploja volt annak idején. Néhány lányos készlettel akartuk kiegészíteni, és mi is az Unico-t választottuk, kár volt. Összeépíthetők, szép színesek, de talán ennyi az összes előnye.
Míg a Duplonál festett elemek vannak, itt a képes elemek csak matricával ragasztottak. Könnyebben hajlik, törik, míg a Duplonál sosem tapasztaltunk ilyet. Ráadásul a figurák arcáról hamar eltűnnek a vonások, egyszerűen lekoptak...
Ilyet vettünk: [link] meg ilyet: [link]
Azóta nem veszünk mást, csak Duplot. :)
2/5 anonim válasza:
Nálunk is a Duplo vált be. Nekem van 25 éves készletem, azt örökölte meg és kapott hozzá újakat. 25 év után is tökéletesen használható, egy elem kopott csak meg picit.
3/5 anonim válasza:
Sokkal rosszabb minőségű, mint a duplo.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,azt hiszem meggyőztetek ;) Marad a Duplo :) Megy a zöld kezecske!
2015. dec. 8. 22:53
5/5 anonim válasza:
A duplo szuper minőségű. Nekünk is van vele összeépíthető mega blocks (thomasos), meg se közelíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!