Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog hogy egy 2 és fél éves 103 cm és 16 kg?

Figyelt kérdés

A védőnő szerint a magasságához kevés a súlya, és nem tudom vele megértetni hogy a gyerek napi 4-szer eszik rendes ételt, a köztes időkben pedig mindig rágcsál valami kekszet ropit meg ilyesmiket, de az ébren töltött időben csak akkor áll meg amikor eszik, azon kívül mindig ugrál meg szaladozik, főleg akkor amikor még jó idő volt odakint.

Nem mertem magunkat (engem meg a páromat) felhozni példának hogy nézzen ránk, a párom 189 cm magas és 83 kg és ránézésre nagyon sovány pedig sokat eszik, én 181 cm vagyok és 72 kg, én sem mondanám magam olyan nagydarabnak.

2015. dec. 5. 14:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3,5 éves, 108 cm és 19 kg. 16 kg egy 2,5 évesnek semmiképpen sem kevés. A magasságához is teljesen jó.
2015. dec. 5. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van a magassága a súlyával! Mivel ti is magasak vagytok,én normálisnak mondanám.
2015. dec. 5. 21:00
 13/15 A kérdező kommentje:
az utcánkban lakik egy család az anyuka kb olyan 155 cm az apuka se sokkal magasabb kb 160 cm...elég kövérek mind a ketten sőt mindkét családnál mindegyik nagyszülő alacsony és kövér, ugyan az a védőnőnk az ő kislányuk 2 hónappal fiatalabb az én fiamnál velük azért ordított a védőnő már születés óta hogy túltáplált a gyerek túl kövér diétáztatni kell és szegény anyuka nem tudta megértetni a védőnővel hogy mindenki ilyen a családban mit vár a gyerektől kizavarta őt a tanácsadóiból
2015. dec. 7. 08:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én nagyobb fiam is mindig nagyobb volt a társainál,most ötödikes,a legtöbb osztálytársa 1-1,5 fejjel kisebb.

1 évesen 13kg,2 évesen 15 kg,3 évesen 19 kg volt.

Most 11 évesen 167 cm,amihez kell a súly is :)

2015. dec. 7. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnik se soknak, se kevésnek a kiló, mert elég magas. A lányom 15 hósan 91 cm és 12 kiló felett van. Inkább cingárnak mondanám, pedig amit megeszik, leírni is hosszú volna. Genetika. Csak ezt sokan nem veszik figyelembe. Aki hüledezik, mondom, hogy mekkora apa. ;) És én sem vagyok alacsony.
2015. dec. 7. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!