Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennél négy éves részére...

Vennél négy éves részére crayola irkafirka szőnyeget?

Figyelt kérdés
Vagy csak felesleges pénzkidobás?
2015. nov. 17. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés, engem is érdekelne, én 3 évesnek venném...

Mennyire adja vissza azt amit a reklámban látni, hogy nem maszatol, könnyen törölhető, és lehet-e kapni utána olyan filcet valahol, ha kifogy?

2015. nov. 17. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:
én a 1,5 évesemnek kértem karácsonyra...szerintem nem pénzkidobás, de azzal számolni kell hogy biztos baromi hamar kifogynak a filcek és onnantól pótolni kell. persze ez csak a sejtésem, még nincs meg, szóval nem tudom. De szerintem jó dolog.
2015. nov. 17. 17:03
 3/11 A kérdező kommentje:
A reklám után megnéztem a weboldalon. Nagyon nem olcsó maga a szőnyeg (8000 Ft), ehhez 4 db filc van. Lehet hozzá külön kapni pót filceket (utántöltő) is, 4 db 2300 Ft-ért
2015. nov. 17. 17:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is néztem, jó kis játéknak tűnik, csak az árát sokallom nagyon, főleg így hogy az utántöltő is ilyen drága. Két gyerek hamar elhasználná.
2015. nov. 17. 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
hát igen nem olcsó..őszintén szólva mi rengeteg játékot örököltünk, tényleg mindene van a lányomnak, ezért kértem karácsonyra ezt, mert ez még nincs...de lenne 15 jobb ötletem ennyi pénzért, ha nem lenne tényleg meg mindene :) 2-es
2015. nov. 17. 17:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Adnál ötleteket, kedves utolsó?
2015. nov. 17. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:
4 évesnek? legó, elektromos laptop (unokahugom is 4 éves, ezeket kapja)
2015. nov. 17. 17:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Legója annyi van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Laptopot meg nem szeretnék neki. amúgy se köti le az enyém, meg nem is szeretném, ha rákattanna az ilyen dolgokra.

Más ötletek esetleg?

2015. nov. 17. 17:41
 9/11 anonim ***** válasza:
ezek az elektromos laptopok amúgy nagyon jók, amellett hogy játék is van rajta persze, számolást, szótanulást, betűzést meg mindenfélét lehet vele...
2015. nov. 17. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekünk már egy éve van. A kisfiam nagyon szereti. Tényleg könnyű vele bánni. A készlet persze már kifogyott és mivel drágáltam az utántöltőt, sima crayola lemosható filcet vettem hozzá. Tökéletes azzal is, főleg, hogy a készletnél a színek halványabbak, mint a többi filctoll esetében. Egyébként mi simán szivaccsal töröljük, mert egyszerűbb, mint az ecsettel.

Szerintem egyébként ez is gyerekfüggő, mert pl nálunk a laptop nem jött be, mivel ismeri az igazit, így nem volt érdekes az a pici kijelző, ami tulajdonképp semmit nem csinált. Nálunk sikeresebb a Comfy világa.

2015. nov. 17. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!