Vennél négy éves részére crayola irkafirka szőnyeget?

Ez jó kérdés, engem is érdekelne, én 3 évesnek venném...
Mennyire adja vissza azt amit a reklámban látni, hogy nem maszatol, könnyen törölhető, és lehet-e kapni utána olyan filcet valahol, ha kifogy?

Legója annyi van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Laptopot meg nem szeretnék neki. amúgy se köti le az enyém, meg nem is szeretném, ha rákattanna az ilyen dolgokra.
Más ötletek esetleg?

Nekünk már egy éve van. A kisfiam nagyon szereti. Tényleg könnyű vele bánni. A készlet persze már kifogyott és mivel drágáltam az utántöltőt, sima crayola lemosható filcet vettem hozzá. Tökéletes azzal is, főleg, hogy a készletnél a színek halványabbak, mint a többi filctoll esetében. Egyébként mi simán szivaccsal töröljük, mert egyszerűbb, mint az ecsettel.
Szerintem egyébként ez is gyerekfüggő, mert pl nálunk a laptop nem jött be, mivel ismeri az igazit, így nem volt érdekes az a pici kijelző, ami tulajdonképp semmit nem csinált. Nálunk sikeresebb a Comfy világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!