Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Jégvarázs Disney mese hány...

A Jégvarázs Disney mese hány éves gyereknek való?

Figyelt kérdés
Nem láttam még, nem tudom miről szól. A lányom nyáron volt 3 éves. Ő már élvezné, vagy még nem neki való?
2015. nov. 16. 17:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

A lányom 4,5évesen látta először, lekötötte, de azért van az a Hóriásos jelenet, attól megijedt, meg van 1-2 túl gyors, pörgős jelenet, ami még szrtem korai volt.

Kedves kérdező, én az óvónéni mellé állnék, nem való egy 3évesnek.

Szrtem 5-6éveseknek ideális.

Persze a zenék szépek, meg a ruhák, vannak benne jó poénok, amit max mi felnőttek értünk, de egy 3-4 éves tuti nem.

2015. nov. 16. 23:30
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Én is óvónő vagyok. Szerintem nyugodta megnézheti, legrosszabb esetben nem köti le, nem nézi végig. A csoportomban a vele egyidős kislányoknál tavaly nagy Elsa-mánia volt :)
2015. nov. 17. 07:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Ha mesét kell nézni, megül 2 órát is a lányom. Most a héten itthon van, mert beteg. Betettem neki a Bogyó és Babóca dvd-t, azt folyamatosan nézte. Ezért is gondoltam nagyobbaknak való mesére. A Nick Junioron kívül nem nézett még komolyabb meséket. Valahogy a Disney-ket nem tartottam még neki valónak. Még az Aranyhajat sem mutattam neki. Abban van gonosz boszorkány, a lányom meg olyan kis félős. Megveszem nekia Jégvarázst, legfeljebb pár hónap múlva úgyis jó lesz majd. Köszönöm a sok segítséget!
2015. nov. 17. 07:56
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon fog neki tetszeni, de a történetet nem fogja érteni. Annyit fog belőle leszűrni, hogy úú, hercegnő, varázsol a hóval. De a történetet, és a tanulságot nem fogja megérteni egy ilyen pici lány. Én 14 voltam akkor, amikor moziban láttam, és bekönnyeztem a végén.
2015. nov. 20. 09:26
 15/16 anonim válasza:
Hát szépnek szép mese de elgondolkodtató is néha szerintem egy három éves a konkrét történetet nem értené, a hugom 6 évesen kezdte érteni, addig csak a zenék tetszettek neki belőle. Én 12 vagyok és bevallom, én is élvezettel nézem, sőt még anyukámnak is tetszik.
2016. febr. 22. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:
6-os korhatárt kapott, de én igazából sok más animációs film esetéhez hasonlóan ezt is keveslem rá. A mai animációs filmeket alapvetően már nem gyerekeknek készítik, nem ugyanolyan tündérmesékről szólnak. De egy jobb felfogóképességű gyerekkel nyugodtan meg lehet nézni együtt.
2016. okt. 15. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!