Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogyan oldanátok meg?

Ti hogyan oldanátok meg?

Figyelt kérdés

Párommal együtt élünk, külföldön dolgozik, hétvégenként jön. Mindkettőnknek vannak kisgyerekei - az övéi (nyilván) az anyjukkal élnek ( kicsikről van szó, az övéi 4 és 6, az enyéim 6 és 9). Gondot okoz azonban, hogy a betegségek idején nem tudjuk összeterelni a népeinket, mert félő, hogy ugye elkapják egymástól - ilyenkor alig találkozunk hétvégén. :(

Aki hasonló élethelyzetben van, hogy oldja/ oldaná meg?

2015. nov. 16. 09:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván persze, az enyéim (és a közös gyerkőc) között nem probléma ez. De nálam még pici a kicsi, itthon vagyok vele - az exfeleség pedig dolgozik, a betegségek miatt pedig már nincs szabija sem. Ezt a vonalat is megértem, hogy nem szeretné, hogy a gyerekei(k) elkapjanak pl. az enyémektől vmit, ami miatt kiesnek az oviból egy hétre. (Én nem parázom fordítva ezen, hozta már ide úgy a gyerekeit, hogy betegek voltak.)
2015. nov. 16. 13:18
 12/17 A kérdező kommentje:

Az együttélésbe nem kívánok belemenni - nem ez a kérdés.

Just for the record: nemzetközi menedzser egy nagy cégnél, megpályázott egy állást egy bizonyos városban, majd meg is kapta. Ezért vagyunk most kétlakiak.

2015. nov. 16. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Just for the record: nem vagytok ketlakiak. Az ugyanis azt jelentené, hogy hol itt, hol ott éltek. Tavkapcsolatban vagytok.
2015. nov. 16. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem, miért megyünk el erre, de ha érdekel, kint is éltünk együtt.

Ő pedig most is kétlaki.

Hagyjuk már a szótárkodást, nem a kapcsolatomról kérdezek, hanem azoktól, akik hasonló élethelyzetben vannak.

2015. nov. 16. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
A nem árt figyelni, hogy ha két regisztrációd van, arról szólj hozzá, amelyikrol a kérdést írtad.
2015. nov. 16. 13:50
 16/17 A kérdező kommentje:
A válaszom nem érdekel, ha a nevemen van, kérdést nem írok csak ki saját névvel.
2015. nov. 16. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:
20%

Ha egy pár egyik tagja heti 4-5 napot másik városban (országban) dolgozik, vagy sokat utazik, vagy orvos és heti 3-4x ügyel, az nem távkapcsolat, hanem egy olyan együttélés amelyben az egyik fél a munkája miatt sokat van távol. Nem értem miért e miatt kötözködtök a kérdezővel, amikor nem is ezt kérdezte.

A kérdéshez: gondolom nem minden hétvégén betegek a gyerekek.

2015. nov. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!