18 hó körüli gyermeked tud/ott gyurmázni, vagy leköti? Tud 3-4 kockát egymásra tenni, szín szerint különválogatni ugyanolyan formákat, fején egyensúlyozni (ha ráteszel valamit a fejére, ügyel, hogy az ne essen le? ), tud önállóan enni v inni?
Kisfiam 17 honapos.inni iszik onalloan itato poharbol,rendes poharbol meg nem.enni csak azt tudja Ami darabos.tehat amit kezzel eszik es ne kanallal.
Szineket abszolut nem valogat,se formakat.
Kockakat egymasra tesz,legot osszedug.
Gyurmat nem probaltuk meg mert nem igazan lehet leultetni,eleg izgaga.a rajzolas is kb egy percig Koti le.
Fejen egyebsulyozast meg soha nem probaltam. :D
Egyebkent AZ engem is erdekelne ennyi idosen hogy tudja kanalazni AZ etelt?enyemnek valahogy nem megy meg.
18 hós, fiú
- a gyurmázás nem érdekli max addig, ameddig a tojásszeletelővel felaprítja.
- kockákat most kezdte el összerakni, az már megy neki.
(mega bloks), eddig csak szétdobálta
- a színek is kezdődnek, már van, ami megy pl. a sárgákat kipakolja az autók közül (mutattam újságban neki egy sárga autót és megkereste a kisautóiból a sárgákat és hozta mutogatva)
- fejére mi viccből szoktunk pakolni ezt azt, már régóta próbálja nem leejteni, de gyakoroltuk, mert vicces volt
- tud enni, de nem hajlandó, így inkább etetem és ő is turkál villával, meg néha eteti is magát
- inni tud, csőrös cumisüvegből tanult, aztán fél literes flakonból és úgy a pohárból. Azt kb. 15 hós korában tanulta meg.
Szóval a nagyrészét tudja igen, cserébe nem beszél, csak mutogat meg halandzsázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!