Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9 éves kisfiammal teljesen...

9 éves kisfiammal teljesen tanácstalan vagyok mindig duzzog rossz kedvű. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Mindig keres okot hogy rossz kedve legyen pedig azt se tudjuk hogy járjunk a kedvébe főleg hogy nem rég született meg az öccse 2 hónapos mégjobban pedálozunk párommal hogy jó kedve legyen időközönként zökken ki a rossz kedvből példa kaja számitógépes játék, a nővérével gyűlölik egymást pedig mindig arra tanitottam őket szeresék egymást elöszőr azt hittem csak hiszti de mikor ténleg könnye is van hát az kiborító nap mint nap kicsinyes dolgokon is kiakad példa kevesebb az üditő az üvegembe én nem ezt akartam nézni és a szemébe ténleg mély bánat van . Gondolkoztam hogy elviszem dokihoz de félek . Az édesapja már 2 éve nem vitte el láthatásra sem de ő sem akar menni mert sok konfliktusuk volt egymással . Lehet hogy ez? Lehet a kis tesó? Tanácstalan vagyok
2015. nov. 9. 11:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én elvinném egy vérvételre is. Nem biztos, hogy a kajától hízott annyit, és ez az állandó rosszkedv... Lehet akár pajzsmirigy-probléma is.
2015. nov. 9. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!