Mivel bünteted két-három éves gyermeked, ha valami rosszat csinál, és szeretnéd leszoktatni arról?
Figyelt kérdés
A kezdeti agresszió visszaszorítására gondolok, pl, más velekorú, vagy kisebb gyermek bántalmazásáért mivel büntethetnén? Az irigység leszoktatására milyen módszer van? Nyilván viszontagresszió, bántalmazás kizárva, a beszédből még egy kisebb gyermek nem sokmindent ért meg, valami más jellegűre gondolnék, ami hatásos és mégsem abszurd. Köszönöm.2010. márc. 18. 22:41
11/12 anonim válasza:
12:54-nek:
A viszontagresszió alatt természetesen én sem azt értettem,h ütöm-verem a gyerekemet.Ha a kezére csapok úgy,hogy még csak piros sem lesz tőle a kis keze,ugyan miért törném meg?Mivel alázom meg?
Nem értem a mai embereket,miért kell mindig a legrosszabbat feltételezni a másikról...
12/12 anonim válasza:
Nem feltételeztem senkiről sem hogy üti veri a gyerekét, de én alapban nem tartóm jónak még azt sem hogy picit ráütsz a kezére, egyébként ez is viszontagresszió és mint ahogyan előttem irták páran , ezzel csak azt lehet elérni hogy látni fogja hogy a problémákat igy lehet megoldani. Megtörésen pedig azt értem hogy amikor ő irigy, és utána valamit ő sem kap meg direkt irigységből hogy ezzel megtanitsd neki hogy milyen rossz amikor ő irigy, ezzel megtöröd őt, mert nem azt fogja látni hogy milyen rossz amikor ő irigy hanem egyrészt levágja hogy direkt szemétkedsz vele, másrészt meg nagyon rosszul fogja érezni magát és nem attól hogy ő irigy, hanem attól hogy te az vagy, és számára ez még két teljesen különböző összehasonlithatatlan dolog. Rosszul fog esni neki, végül megtörik és beadja a derekát, de nem önszántából hanem úgymond kényszerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!