Ha rozsda illetve festék darabot nyel le a gyerek az árt neki?
Figyelt kérdés
Másfél éves lányom az ujját szopizza ha álmos. Főleg a játszin elég sok a rozsdás, lepattogott festékű játék,amit persze neki végig kell tapiznia. :)
Ha elfárad rögtön megy a szájába az ujja. Lesz attól valami baja, ha lenyel néha egy kis festék vagy rozsda darabot?
A kosszal nincs bajom, az tudom, hogy kell is neki, de a többi zavar. (bár nem tudom mit tudnék tenni ellene)
2015. okt. 28. 11:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Az én lanyom is ilyen mindene az ujja😊. 20honapos az utcan mar raszolok de nem tudom megakadályozni. Egyebkent probalkoztam cumival sokszor volt amikor elfogadta de alltalan repül. Azert remelem le fog rola szokni😐
2/4 anonim válasza:
A lányom egy éves volt, amikor szokatlanul csendben játszott a kiságyában. Bementem megnézni, addigra egy csomó festéket lerágott az ágyról Barna nyál csorgott a szája szélén. Ráadásul ez egy családban öröklődő, házi készítésű Siladekorral festett ágy volt. Semmi baja nem lett. A jövő héten lesz 16 éves.
3/4 anonim válasza:
pár kis darabtól nem lesz semmi baja.
ha sokat szopizza az ujját, alapból belekerülnek a bacik a szervezetébe, ami nem árt neki, ahhoz képest egy kis festékdarab sem rosszabb szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!