Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mexalen lázcsillapító kúptól...

Mexalen lázcsillapító kúptól miért van ez? Lent részletesen

Figyelt kérdés
6 éves lányom belázasodott tegnap, ki kellett hívni az orvost is, kapott szurit, láz esetére pedig Mexalen kúpot javasolt az orvos. Kapott is tegnap délután, este, meg nemrég egyet,le is húzta a lázát, viszont minden alkalommal, amikor feltettem neki, panaszkodott, hogy eléggé fáj és csíp neki egy darabig, aztán elmúlik. Vajon mitől lehet ez? Nem jól teszem fel talán? Elolvastam a leírását, de nem teljesen értem, az van benne, hogy "a végbélbe mélyen felhelyezni". Hogy csináljam, hogy nem okozzak fájdalmat? Előre is köszi a segítséget.

2015. okt. 19. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális.Mondjuk nem értem egy 6 évesnek már minek kúp,szerintem sima szájon át adható lázcsillapító kellene.
2015. okt. 19. 13:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos hányt is, ezért mondta az orvos, hogy adjunk kúpot.
2015. okt. 19. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaj értem,hát akkor add be neki,és normális ha csíp.Nem kell mélyre dugni,de azért nem lógjon ki.Ha van egy kis vazelin akkor azzal bekenheted az ujjad,hogy könnyebben felcsússzon.
2015. okt. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!