Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel lehet lefoglalni egész...

Mivel lehet lefoglalni egész nap egy 2 éves gyereket?

Figyelt kérdés
Nagyon mozgékony, és akaratos... Dupló, babázás, rajzolás, festés, könyv olvasás, éneklés kilőve, mind volt már palettán és már unja, vagy nem sokáig köti le. Bölcsibe jár, de amikor itthon vagyok vele úgy látom unalmában rosszalkodik, és csak azt csinálja amit nem lehet. Hozzátéve, hogy sokszor beteg a bölcsi miatt, úgyhogy tényleg sokat vagyunk együtt egy kis lakásban, mivel ilyenkor nyilván az udvarra sem viszem ki0, mert köhög és minden baja van.
2015. okt. 13. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:

pedig egy 2 éves figyelmét úgy tudod lekötni ha sűrűn váltogatod a kínálatot. nem fog egész nap duplozni csak mert te azt szeretnéd :) hiába is írnánk ide bármit, egy 2 éves figyelme 5-20 perc között mozog, tehát negyed óra duplo, egy rajz, pár perc gyúrmázás...

minden játék után pakoljatok el, így az is elvesz kis időt, lesz átmenet a két tevékenység között.

na meg ugye az étkezések is sűrűn vannak, délután alszik egy nagyot, gyorsan elmegy a nap :) nekem legalábbis, én bölcsiben dolgozom most épp 2 évesekkel :)))

2015. okt. 13. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Építőkocka, kirakó, memória párosítása, festés, főzés, szobai hinta csúszda mászóalagút.

Szerintem ha beteg akkor is kell egy kis séta, friss levegő

2015. okt. 13. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindezek mellett bevonom a házimunkába is, segit pakolni, teregetni, zoknikat a fiókba pakolni stb.
2015. okt. 13. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez engen is érdekelne.
2015. okt. 14. 01:13
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem fiam van,reggel 7kor kel,elindítom nagyot és apát,utána reggelizünk,aztán szép időben kevésbé szépben is kiegyünk akár ha csak vásárolni,fél 10-ig kb bent teszek veszek ő autózik legtöbbször vagy nekem segít,utána kint vagyunk bejövünk engedek kevés mesét vagy én olvasok,utána alszik ha felkel eszünk,megyünk nővéréért oviba sétálunk,itthon nagy fagyöngyöt fűzünk,matricát ragasztunk,pötyi,könyvet olvasunk,puzzlek stb éső délután is van kis mese...
2015. okt. 14. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!