Meddig cumizhat?
Én mindkét lányomnál 2 éves koruk körül szüntettem be a cumizást. A nagynál azért, mert 1 nap alatt 4 cumit kirágott, több nem volt otthon. 2 napig kereste, este elalváskor volt kis pityergés, de végig mellette volt, simán leszokott.
A picinél meg azért, mert a fogorvos azt mondta, hogy lát már egy enyhe ívet a fogsorában, lassan le kéne szoknia. Így még aznap este eltettük a cumikat, nála is pár napig tartott amíg kereste, aztán annyi.
Szerintem legyetek kicsit határozottabbak borzasztó, amikor még egy 5 évesnek is lóg a szájából. A pici 2,5 lehetett, amikor a campona parkolójában láttunk egy min. 5 éves kisfiút cumival a szájában, mire a nagylányom megkérdezte hangosan, hogyhogy az a fiú még mindig cumizik, amikor a húga már rég nem? Anyuka is hallotta, elég ciki volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!