Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyjából milyen növekedési...

Nagyjából milyen növekedési ütemre lehet számítani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egyénenként eltérő, de a felmenők alapján nagy valószínűséggel 155-160 cm lesz a lányunk felnőttkorában.

Gondolkoztam rajta, hogy nem egyszer láttam nagyobb méretben jó cuccokat, de nem tudtam nagyjából se megbecsülni a leendő méretét adott évszakban.

Most másfél éves, jelenleg a 80-as ruhák passzolnak rá. (Próbáltuk megmérni, de zsák bolha, valahol 80-82 cm között van).

A lába most 20-as méretű. A női felmenők mind alacsonyak, 36-37-es lábmérettel.

Nyáron, illetve jövő télen várhatóan mekkora méret fog rá passzolni? (Igen, tudom, csak durva becslést lehet mondani, de az szinte biztos, hogy nem lesz profi kosárlabda játékos, se kifutómodell :))

Esetleg van valakinek hasonló paraméterekkel rendelkező kislánya?

2015. okt. 11. 09:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod előre. Ezt nem lehet megbecsülni és nem is érdemes, éppen ezért nem kell és nem is szabad 1 évre előre bevásárolni, mert nincs értelme.

Az én kisfiam ennyi idősen 1 év alatt simán nőtt több, mint 10 cm-t és hízott 3 kg-ot. És simán 2-3 cipőméretet is nőtt a lába.

De nem mindenki van így. Lehet a te lányod, csak 5 cm-t fog nőni, meg 1 kg-ot hízni, de az is lehet, hogy nő 12 cm-t, meg hízik 3 kg-ot.

2015. okt. 11. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!