Van egy 4eves kisfiam hihetetlen de annyira jo gyerek hogy valamikor en konyorgok hogy legyen egy picit rossz kisfiu. Jo ez igy?
Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 22:56
11/13 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem a kisfiamat a legjobbat akarom neki mint minden anya a gyermekenek... minden lehetseges jatekot programot talalok ki azert hogy ne csak a tv-t bambulja.. de valahogy nem sokaig erdekli semmi.. oviba kellene jarnia de az itteni ovono nem vette fel arra hivatkpzva nincs eleg hely.. megprobaltuk az osszes kornyekbeli ovit de sehol sincs hely.. pedig jo lenne ha kozossegbe jarna nem unatkozna es gyerekek kozott lenne mivel egyke.. nem tudom mit tehetnek meg lehet hogy sokan felre ertenek de nem megvaltoztatni akarom a gyerekemet csak aggodok miatta hogy nagyon magaba zarkozott lessz..
2015. okt. 13. 22:53
12/13 anonim válasza:
3 éves kortól kötelező az óvoda. Akkor hogy utasíthatják el mindenhol 4 évesen?
Ennek érdemes lenne utánajárnod....
13/13 A kérdező kommentje:
bevolt iratva 3 evesen oviba jart is egy darabig mig elnem koltoztunk kulfoldre es miutan haza jottunk szoltam az ovo nonek hogy a kisfiam menne ismet oviba mire az volt a valasza hogy miert nem szoltam hamarabb mar betelt a hely.. szoltam volna hamarabb ha nem ovikezdes elott jottunk volna haza..de a gyerekem bevan iratva nem tudom mit tehetnek meg ennek erdekebe kihez forduljak mivel az ovono egyben az igazgatono is..
2015. okt. 14. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!