Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis-alsós gyereked milyen...

Ovis-alsós gyereked milyen sportra jár?

Figyelt kérdés
Heti hányszor, milyen intenzíven, hobbi v versenyszinten űzi-e?
2015. okt. 1. 10:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

4 éves kislányom heti 2x akrobatika ovis tornára jár 3/4 éve. Ha tehetséges benne, én szeretném ha komolyabb szinten művelné azt a sportot.

7 éves kisfiam is járt erre a tornára, de idén kezdte a sulit, és önszántából átváltott a focira. Itt is heti 2 edzés van.

2015. okt. 1. 13:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Kislányom 6,5 éves egy éve modern táncra jár heti egyszer,és az ovival minden félévben van úszás,kori vagy nagytestnevelés,idén legutóbbi,második félévtől ismét kori.Nem versenyszerűen.Nem is hiszem,hogy az a típus.
2015. okt. 1. 13:26
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagylányom ebben a korban ovis tornára, úszni, télen plusz még korizni járt, tavasztól görkori (heti 2x). Az úszást versenyszinten űzte. Iskolában karatézott.

A fiam most ovis, kezdjük bevetni a sportot. Úszik egyelőre 1x egy héten (3 éves kora óta, most 4), és megpróbáljuk a tornát is.

2015. okt. 1. 14:13
 14/18 anonim ***** válasza:
*bevezetni, nem bevetni :)
2015. okt. 1. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Elsős a kisfiam, biciklivel járunk a suliba, 2 km. Ezen kívül rengeteget futkos itthon, ha én elmegyek futni, néha beáll mellém vagy biciklivel kísér.

7 éves.

2015. okt. 1. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Ovis torna,nagycsoportos.
2015. okt. 1. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Középsős a lányom, focizni jár hetente egyszer. Az oviban van hétfő délután, az edző megy hozzájuk. Egyébként ő szeretett volna járni. :)
2015. okt. 2. 19:02
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A fiam 5,5 éves, nagycsoportos. Kiscsoportban járt: heti 1x az oviban néptáncre, középsős korától pedig focizik, ez heti 2x1 óra szintén ott az oviban, helybe megy az edző.

A lányom most lett elsős, 7 éves. Az oviban néptáncolt heti 1x, most pedig saját kérésére elkezdte az akrobatikus rock n rollt, heti 2x 1 óra, a suliban tartják.

Anyukám szerint ez túl sok, én nem ezen a véleményen vagyok, de szöget ütött a fejembe, hogy másoknál vajon mi a helyzet. Köszönöm, hogy írtatok!

2015. okt. 5. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!