Hol veszitek a 5-6 éves fiatoknak a melegítő alsókat? Újan, használtan? Mennyiért?
H&M-ben vettem mostanában. Ott jó gyerek ruhák vannak és mindig vannak jó akciók, így nem is drága. Most épp a melegítők is akcióban voltak.
Néztem Kik-ben is, de nekem azok nagyon rossz minőségűnek tűntek. Ami jobb volt, abból meg nem volt méret, csak nagyobb gyerekekre.
Utolsó! Vigyázz, most néztem, az az ár csak szombaton lesz.
Közben én is utánanéztem, a H&M-ben van olyan akció, hogy 3000 ft/db egy nadrág, de ha kettőt veszel, a harmadik ajándék! Állítólag ez állandó akciójuk, úgyhogy oda fogok menni.
Köszönöm a válaszokat!
H&M-ben és Tescoban szoktunk venni, na meg használtan a vaterán. Én pl most vettem a 2.5 évesemnek ovira 110-es nagyon jó állapotú melegítő nacikat (Tacco, H&M, Tescosat) 1000-1500ft-os darabáron.
Újként ezek 3000ft.
ahol éppen kapok :-)
Lidl Aldi Auchan Tesco ruha boltok
meg van itt egy nagyon jó használtruhás elég sok a cimkés új ruha
ja meg kapunk rokonoktól is
ár váltózó : 300.- tól összevissza
én nem vagyok hajlandó kiadni 3.000.-ot egy melegítő nadrágért, nekem a fiam 2-3 nap alatt tönkrevágja (térdét kiszakítja....).
auchanban aug. volt akcióban 1500.-ért a meleg, akkor többet vettem, most jól jön, nagyon jó minőségű volt.
turiban nézem, ha van, ott 500.-/db
azonkívül vaterán nézek csomagban, úgy is olcsón jön ki darabja és ha nagyon kell, mert mondjuk 4-et is tönkretett a héten akkor meg a kínaiban 1500.- nálunk, de azért tényleg rosszabb minőségűek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!