Ajándékötlet 5 valamint 3,5 évesnek?
milyen az érdeklődési körük?
van-e lego/duplo/playmobil, amit esetleg lehetne bővíteni? geomag is jó lehetne a nagyobbnak
ismeritek/van-e már nektek logico, illetve LÜK? mindkettőt nagyon tudom ajánlani
esetleg valami társas? pl lotti karotti, happy hippo, lepkefújó elefánt
Ha jó társasjátékot keresel, akkor az okosjatek.hu oldalon nézz körül. Onnan én nagyon tudom ajánlani a Zingo nevű játékot, amivel a 3,5 évesed és az 5 évesed együtt tudnak játszani (ti is beszállhattok), szuper játék! Nekünk ami bejött még onnan, Smart Car, Bunny Boo, Day and Night, ezek mind olyanok, ahol egy kis füzetke mutatja a feladványt, és azt kell megcsinálni. Aztán nagyon jó építőjáték ez is:
Vagy nálunk még nagy siker a Djeco-nak az állatos kirakója, ami megfordítva Domino:
Én kb. 1 hónapja vásároltam be ott, amikor szortíroztam itthon a játékokat, pont a gyerekek szülinapja környékén, és rájöttem, hogy marha sok játékunk van, de olyan, amivel leülhetünk mindannyian játszani, vagy szívesen foglalkoznak vele, olyan kevés. Ami még nagyon pozitív volt, hogy a játékok ki is vannak téve a boltban, a gyerek szabadon kipróbálhatja. Így az esélye is kisebb, hogy zsákbamacskát veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!