4 gyermeknek ajándékötlet? Jó így, vagy még vegyek nekik is játékot?
Karácsonyra...
1 éves fiú: fiú tanuló kutyus, pár nadrág, felső
3 éves lány: lány tanuló kutya, pár nadrág
7 és 8 éves lány: olyan 30 ezer ft értékben ruha kettejüknek. Nekik vegyek még valamit? Mit?
Szerintem értékben így is nagyon sok már, nincs szükség rá, hogy még többet vegyél.
Hogy minőségre is jó-e, azt nem tudhatjuk, mert nem ismerjük őket.
Én saját tapasztalatom szerint gyerekkoromban nem szerettem ruhát kapni, jobban örültem a játéknak. De ez én vagyok, nem tudom, ők mennyire szeretnek öltözködni.
Nekem nagy csalódás lett volna annó, ha csak ruhát kaptam volna, mert az amúgy is szükséges.
Úgy gondolod, sok? Apukától külön kapnak, apa családjától szintén, plusz apumtól, nővéremtől.
Minőségre csak jó ruhát veszek nekik, mindig ugyanazokat a márkákat, mert a kínai cuccoktól a két nagylány viszket.
Januártól gyűjtök rá. Új házba költöztünk, új suli, új ovi. Szeretném ha az első karácsony itt emlékezetes lenne.
Imádnak öltözni, és a 8 évesem 135cm, egy év alatt 20cm-t nőtt. Mindig panaszkodik, hogy valahogy nem érzi jól magát. Levágattuk a haját, kapna új ruhatárat. Talán így el tudná magát fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!