Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 gyermeknek ajándékötlet? Jó...

4 gyermeknek ajándékötlet? Jó így, vagy még vegyek nekik is játékot?

Figyelt kérdés

Karácsonyra...

1 éves fiú: fiú tanuló kutyus, pár nadrág, felső

3 éves lány: lány tanuló kutya, pár nadrág

7 és 8 éves lány: olyan 30 ezer ft értékben ruha kettejüknek. Nekik vegyek még valamit? Mit?

2014. okt. 9. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem a nagyok megkaphatják a ruhákat, de tényleg vegyél nekik valamit, nem kamaszok, még kisgyerekek ők is! csak neked biztos azért tűnnek nagyobbaknak, mert van még két kicsid, de gyerekek ők :)

nálunk a 7 éves elsírná magát ha ruhát kapna csak :) pedig imád öltözni, de az mégse ajándék :)

legalább egy társast vegyél nekik.

a kicsiknek meg nem is várnék a karácsonnyal a ruhákkal, már most betenném nekik a szekrénybe azokat a nadrágokat, el nem tudom képzelni, hogy egy 1 évesnek meg egy 3 évesnek csillogna a szeme attól ha egy nadrágot bont ki a jézuska ajándékából :)

bár mondjuk az is furcsa, hogy mindketten tanuló kutyust kapnak, nem testvérek? minek kettő? 3 évest még lekötik ezek? enyém már legózott meg autópályázott 3 évesen, tett a tanuló kutyusra :/

2014. okt. 9. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Hat gyereknek ám ruha én ajándék, pláne nem karácsonyra....
2014. okt. 10. 06:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Ő is legózik. Ilyet szeretne, mert a két nagylánynak volt, de tönkrement.
2014. okt. 10. 08:38
 14/15 anonim ***** válasza:

A minőséget nem a ruha minőségére értettem, hanem arra, hogy egyáltalán a ruha jó döntés-e.

Amúgy nem az elköltött pénz értékétől lesz emlékezetes a gyerekeknek a karácsony!

2014. okt. 10. 09:36
 15/15 A kérdező kommentje:

Ja, értem.

Igen, de 4 éve nincs karácsony bizonyos okokból, amik mostanra rendeződtek.

2014. okt. 10. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!