Mi a véleményetek a marshmallow tesztről? Tudtok olyan oldalt mondani ahol megmagyarázzák mi miért van?
Figyelt kérdés
arra gondolok mikor egy kisgyereket beültetnek egy szobába 1 szem pillecukorral és 20 percig ott hagyják azzal a kijelentéssel hogy ha nem eszi meg az édességet kap még egyet.2010. márc. 14. 09:02
11/13 anonim válasza:
Azért nehéz lenyomni a gombot, mert ha lenyomja a pénzért megöli a kiscicát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12/13 anonim válasza:
Hirtelen annyi jut eszembe, hogy azok a gyerekek, akik átmenetileg lemondanak a pillecukorról még egy másikért, ők felnőttkorukban is hasonlóképpen fognak viselkedni, tehát képesek lesznek arra, hogy pici dolgot "beáldozzanak" egy nagyobbért. De ezt most csak kútfőből írtam, lehet, nem pontosan így van, majd utánanézek.
(Én az a kisgyerek lehettem ,aki azonnal megette a cukrot :S )
*L*
13/13 anonim válasza:
03-21 08:36 Épp ez az, h akkor kapja meg a pénzt, ha nem öli meg a kiscicát. Igazából nem értem teljesen, pedig minden szót értek. Vmi olyasmit mond, hha vmit nagyon tiltanak, akkor megcsinálod. Bár nem értem, hogy egy felnőtt ember mért ölne meg egy kiscicát, csak mert titlják, hogy lenoymj egy gombot.(A kiscica nem hal meg, később kiderül,hogy az csak látszat, hogy össze lenne kötve. meg a csávó mondta. De a kiscica jól van!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!