Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Manapság miért zavarja annyira...

Manapság miért zavarja annyira az embereket a pucér kis gyerekek látványa a strandokon nyáron?

Figyelt kérdés

2015. szept. 21. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

4-es, egyáltalán nem macera, a strandon sem kell 10 percenként cserélni a bugyit csak azért mert ki-be maszkal a vízből meg be a homokba. Ez erről szól, és nyáron, strandidoben nincs olyan hideg hogy felfazzon. Nagyobb veszélye van, ha meztelen fenékkel leül a fübe vagy a homokozóba, mintha rajta felejtened a vizes fürdőbugyit. Különben meg miből áll lecserélni egy bugyit, 2 másodperc, és lehet az sima bugyi is, amiből van egy rakás otthon és 10 perc alatt megszárad a napon.

Otthon teljesen más, ahol nincsenek idegenek.

Amúgy meg a kérdésre válaszolva, én azért tartom mostanában veszélyesebbnek, mert semmiből nem tart egy telefonnal lencsevégre kapni az ártatlan gyereket meztelenül, egyből megy fel a netre és a pedofilok csorgatjak a nyálukat rajta meg hagy ne mondjam. Az anyuka meg mit sem sejt mindebből, csak azt gondolja, milyen jó volt ma a picinek meztelenkedni a strandon.

2015. szept. 21. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
tehát kisgatyát cserélni derogál, de az nem baj, ha a kislány puncija saras lesz??? érdekes felfogás...
2015. szept. 21. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

Lányom van, higiéniai okokból nem hagyom pucér fenékkel.

De ezt a pedofilozást nem értem. Egy kisgyerek szülői felügyelettel van ott. Ha még lenne is pedofil a környéken, mi kárt tudna tenni a gyerekben?

És nem, nincs több pedofil, mint régebben, csak jobban beszélnek róla, többet hallani róla.

Ráadásul a pedofilok célpontja túlnyomórészt a 6-12 éves korosztály, nem a 0-3 közötti.

2015. szept. 21. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
En sem latok mindenkiben pedofilt,de nem engedem sehol a lanyaimat puceran(2,4 évesek),ahogy tobben irtak higieniai okokbol..en sem orulnek neki,ha barmi oda nem illo kerulne kenyesebb testreszeikre...ergo enn itthon sem engedem oket pucerkodni,egy bugyi kell az udvarra..
2015. szept. 22. 02:11
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem a látvány zavar engem sem, hanem a szülő, aki nem foglalkozik azzal hogy a gyereke miféle fertőzéseket szed össze a kutya-macskapisis homokozóban meg egyéb helyeken ahova leül csupasz seggel. Rossz nézni is.
2015. szept. 22. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Anno, amikor megtudtuk a terhességet, de a nemét még nem ismertük, szóba került ilyen.

Abban egyeztünk meg, hogy a nemiszerv elméleti kezelését (tisztítás, stb.) az azonos nemű végzi, az ő szava dönt.

Abban is megállapodtunk, hogy ha fiú lesz, akkor körülmetéltetjük és nem szenvedünk a lehetséges fitymaproblémákkal (férjemnek kamaszkorában komoly tortúra volt).

Lány lett, így én lettem a nemiszerv felelős. Természetesen a férjem is tisztába teszi, de amikor belekenődött széklet, akkor hívott, hogy ő most tanácstalan, azt se tudja, mennyire törölheti ki.

Akkor mondtam, hogy a nyomás/dörzsölés erőssége nem változik a korral, felnőtt női alvázat már látott párat, van benne gyakorlata.

A székletet meg vízzel kiáztattuk. (Ugye ott még a szűzhártya szerencsére sok mindent felfog.)

Ha fiam lenne, őt engedném pucéran leülni, mert fertőzésre kevésbé fogékony az ő nemi régiójuk. Nem egy testüreg, nem nyálkahártya és nem nedves-meleg közeg.

A herezacskót és a péniszt ugyanúgy meg lehet mosni, mint bármilyen más testrészt.

Lányoknál viszont fennáll a veszélye, hogy bekerül valami a hüvelybe és ott a megfelelően meleg és nedves környezetben elszaporodik valamilyen kórokozó. Kimosni nem is szabad, de fizikailag is lehetetlen kisgyereknél.

Arra szintén nagy hangsúlyt fogok fektetni, hogy ha már magának törli, akkor mindig a gáttól elfelé töröljön. Elől is, hátul is. De jelenleg is így tisztítjuk, az ánusztól soha nem törlünk a hüvelybemenet irányába.

Azon lepődtem meg, amikor a keresztapja tette egyszer tisztába és szólnom kellett, hogy ne töröljön a fenekétől a hüvely irányába - ugyanis a keresztapa végzős orvostanhallgató, egy rakat öt év alatti kisgyerekkel a családjában (sokan testvérek, unokahúgok, unokaöcsik).

2015. szept. 22. 15:50
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! de amúgy fura látni hogy némelyik szülő 6-7 de még néha 8 éveseket is hagynak ilyenkor pucérkodni és nem csak kis fiukat hanem kislányokat is,ez már azért nálam is kiveri a biztosítékot.
2015. szept. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!