Manapság miért zavarja annyira az embereket a pucér kis gyerekek látványa a strandokon nyáron?
4-es, egyáltalán nem macera, a strandon sem kell 10 percenként cserélni a bugyit csak azért mert ki-be maszkal a vízből meg be a homokba. Ez erről szól, és nyáron, strandidoben nincs olyan hideg hogy felfazzon. Nagyobb veszélye van, ha meztelen fenékkel leül a fübe vagy a homokozóba, mintha rajta felejtened a vizes fürdőbugyit. Különben meg miből áll lecserélni egy bugyit, 2 másodperc, és lehet az sima bugyi is, amiből van egy rakás otthon és 10 perc alatt megszárad a napon.
Otthon teljesen más, ahol nincsenek idegenek.
Amúgy meg a kérdésre válaszolva, én azért tartom mostanában veszélyesebbnek, mert semmiből nem tart egy telefonnal lencsevégre kapni az ártatlan gyereket meztelenül, egyből megy fel a netre és a pedofilok csorgatjak a nyálukat rajta meg hagy ne mondjam. Az anyuka meg mit sem sejt mindebből, csak azt gondolja, milyen jó volt ma a picinek meztelenkedni a strandon.
Lányom van, higiéniai okokból nem hagyom pucér fenékkel.
De ezt a pedofilozást nem értem. Egy kisgyerek szülői felügyelettel van ott. Ha még lenne is pedofil a környéken, mi kárt tudna tenni a gyerekben?
És nem, nincs több pedofil, mint régebben, csak jobban beszélnek róla, többet hallani róla.
Ráadásul a pedofilok célpontja túlnyomórészt a 6-12 éves korosztály, nem a 0-3 közötti.
Anno, amikor megtudtuk a terhességet, de a nemét még nem ismertük, szóba került ilyen.
Abban egyeztünk meg, hogy a nemiszerv elméleti kezelését (tisztítás, stb.) az azonos nemű végzi, az ő szava dönt.
Abban is megállapodtunk, hogy ha fiú lesz, akkor körülmetéltetjük és nem szenvedünk a lehetséges fitymaproblémákkal (férjemnek kamaszkorában komoly tortúra volt).
Lány lett, így én lettem a nemiszerv felelős. Természetesen a férjem is tisztába teszi, de amikor belekenődött széklet, akkor hívott, hogy ő most tanácstalan, azt se tudja, mennyire törölheti ki.
Akkor mondtam, hogy a nyomás/dörzsölés erőssége nem változik a korral, felnőtt női alvázat már látott párat, van benne gyakorlata.
A székletet meg vízzel kiáztattuk. (Ugye ott még a szűzhártya szerencsére sok mindent felfog.)
Ha fiam lenne, őt engedném pucéran leülni, mert fertőzésre kevésbé fogékony az ő nemi régiójuk. Nem egy testüreg, nem nyálkahártya és nem nedves-meleg közeg.
A herezacskót és a péniszt ugyanúgy meg lehet mosni, mint bármilyen más testrészt.
Lányoknál viszont fennáll a veszélye, hogy bekerül valami a hüvelybe és ott a megfelelően meleg és nedves környezetben elszaporodik valamilyen kórokozó. Kimosni nem is szabad, de fizikailag is lehetetlen kisgyereknél.
Arra szintén nagy hangsúlyt fogok fektetni, hogy ha már magának törli, akkor mindig a gáttól elfelé töröljön. Elől is, hátul is. De jelenleg is így tisztítjuk, az ánusztól soha nem törlünk a hüvelybemenet irányába.
Azon lepődtem meg, amikor a keresztapja tette egyszer tisztába és szólnom kellett, hogy ne töröljön a fenekétől a hüvely irányába - ugyanis a keresztapa végzős orvostanhallgató, egy rakat öt év alatti kisgyerekkel a családjában (sokan testvérek, unokahúgok, unokaöcsik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!