Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pattogásra világító gumilabda....

Pattogásra világító gumilabda. Hol lehet ilyen szerezni?

Figyelt kérdés

Egy rokonnál voltunk vendégségben, ott játszott vele és nagyon tetszett neki.

Ping-pong labda méretű, ha földhöz vágják vagy ütés éri, akkor több színben világít.

Próbáltam rákeresni, de csak kutyáknak valót találtam, ahol oda van írva a figyelmeztetés, hogy ha kiharapja, mérgező lehet a benne levő anyag.

Harapdálás a gyereknél is előfordulhat. Létezik ennek gyerekverziója, ami biztonságosabb?

Hol tudok ilyet vásárolni?

(A kutyással nem az a bajom, hogy kutyáknak forgalmazzák, attól még megvenném, hanem az, hogy potenciálisan veszélyes lehet.)

2015. szept. 14. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 100-as boltban vettem, mivel egy kínai termék, szerintem a legtöbb 100-as boltban találsz ilyet a gyerekjátékok közt.
2015. szept. 14. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:

Mellesleg, természetesen, ha ezt kiharapja, ugyanúgy veszélyes a benne lévő anyag, mint a kutyáknak készült labdáéban.

Ezt mindenre rá kell írniuk, evidens, hiszen nem ivóvíz van benne :)

2015. szept. 14. 23:52
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ha neten akarod...pl így kapásból 2-t találtam.

Ha személyesen: én a Játékszigetben vettem.

2015. szept. 14. 23:54
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linkeket, az elsőnél hibaüzenetet írt ki sajnos.

A második egy bolyhos labda, olyat nem szeretnék, mert lerágná a kiálló részeket.

16 hónapos, még sok mindent a szájába vesz, ezért a sima, gömb formájú verziót keresem.

Köszönöm a tippeket, akkor ezek alapján indulok el. Pár száz forintos cucc, de annyira imádta, hogy muszáj vennem neki :)

2015. szept. 14. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Én a kínaiban vettem. 2 féle van. Az egyik levegős, a másikban pedig valami folyadék van. Korhatár nem volt ráírva, de a folyadékost max késsel, ollóval lehetne megsérteni.

off, de szerinted egy kutyának készített játékot egy gyerek ki tud harapni? :O Vagy rá tud egyáltalán harapni? Mondjuk én olyan labdát nem is adnék neki, ami a szájába fér, pedig nem "szájbavevős" már.

2015. szept. 14. 23:58
 6/11 anonim ***** válasza:
ismerosnek van, pingbpong labdanal kicsot nagyobb, valahol a teniszlabda es a pingpong kozott. folyadek volt benne meg valami hal, es szines konfettik, kinaiba vette.
2015. szept. 15. 00:16
 7/11 anonim ***** válasza:

"off, de szerinted egy kutyának készített játékot egy gyerek ki tud harapni? "

szerintem arra gondolt, hogy a kutyának is káros ami kutyának szánt labda

2015. szept. 15. 00:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Én tegnap vettem a fiamnak a búcsúban :-) Gagyi kirakodóvásárban tuti van :-)
2015. szept. 15. 08:03
 9/11 anonim ***** válasza:

100 Ft-os bolt, piac...

Nekünk van, mar nem az első, nem túl tartós darab sajnos. De nem az a baj hogy kiharapja (nagyon vastag gumi), hanem hogy egy idő után megpuhul, kicsit összeszottyad, és mar nem pattog jól. De 2-3 havonta kibírom azt a 300 Ft-ot.

2015. szept. 15. 08:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Én már majdnem egy éve vettem és még tökéletes állapotban van.

Sőt, még világít is amin csodálkozok, hogy nem merült ki az elem belőle :D

A lányom sokszor viszi magával a fürdőkádba is, strapabíró darab és talán 400 ft körül volt csak 100-as boltban.

2015. szept. 15. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!