Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesnek vennétek futóbiciklit?

2 évesnek vennétek futóbiciklit?

Figyelt kérdés
2 éves a lányom. Kinéztünk neki egy futóbiciklit. Fából van az ülése állítható viszont a kormánya nem forgatható hanem fix. Hogy tud vele akkor kanyarodni, ezt nem értem. 89 cm a lányunk.
2015. szept. 13. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
PErsze
2015. szept. 13. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha a kormány nem forgatható akkor nem fog vele tudni jól menni.

De 2 évesen már alegtöbb futobringa jó nekik, mindenképpen próbáljátok ki melyik lenne neki jó.

2015. szept. 13. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyereke válogatja. Az én fiam nem szereti a kismotort sem, a közelébe sem akar menni. 2 éves lesz, de neki eszembe sem jut futóbiciklit venni. Ha a lányod szereti az ilyen járgányokat, akkor persze, érdemes. Az, hogy jól forgatható legyen, szerintem alap szempont. Esetleg vigyétek magatokkal, próbáljon ki élőben többet és válasszon ő, ez nem lehetséges?
2015. szept. 13. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Fix kormányosat nem vennék semmi pénzért.
2015. szept. 13. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak 19 hónaposan vettünk, amikor megkapta még csak próbálgatta,aztán a nyári hőségben nem vettük elő. 4 hete, azaz 20.5 hónaposan ült rá újra. Mostanra nagyon profi lett benne, olyan gyors hogy alig érjük utol.

2 évesnek tuti vennék,de semmiképp se fából készültet. Mi innen rendeltünk : [link]

2015. szept. 13. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vennék. Mindkét gyerekem ennyi idősen kezdett futóbringázni. De nem fát és nem fix kormányút, hanem egy rendes fémet, állítható magasságú kormánnyal és üléssel. Mi a Decathlonban vettünk, szerintem sokkal könnyebb is mint a fa, ami egy 2 évesnél azért előnyös.
2015. szept. 13. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, volt is mindegyik gyerekemnek futóbicaja. Utána pikk-pakk megtanultak 2 keréken menni.

De, nem fa futóbiciklit vennék. Nekünk Decathlonos volt, szuper bicaj: [link]

2015. szept. 13. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk fa volt és forgathato kormányal .könnyü volt .
2015. szept. 14. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!