2 évesnek vennétek futóbiciklit?
Figyelt kérdés
2 éves a lányom. Kinéztünk neki egy futóbiciklit. Fából van az ülése állítható viszont a kormánya nem forgatható hanem fix. Hogy tud vele akkor kanyarodni, ezt nem értem. 89 cm a lányunk.2015. szept. 13. 12:16
2/8 anonim válasza:
Ha a kormány nem forgatható akkor nem fog vele tudni jól menni.
De 2 évesen már alegtöbb futobringa jó nekik, mindenképpen próbáljátok ki melyik lenne neki jó.
3/8 anonim válasza:
Gyereke válogatja. Az én fiam nem szereti a kismotort sem, a közelébe sem akar menni. 2 éves lesz, de neki eszembe sem jut futóbiciklit venni. Ha a lányod szereti az ilyen járgányokat, akkor persze, érdemes. Az, hogy jól forgatható legyen, szerintem alap szempont. Esetleg vigyétek magatokkal, próbáljon ki élőben többet és válasszon ő, ez nem lehetséges?
4/8 anonim válasza:
Fix kormányosat nem vennék semmi pénzért.
5/8 anonim válasza:
Kisfiamnak 19 hónaposan vettünk, amikor megkapta még csak próbálgatta,aztán a nyári hőségben nem vettük elő. 4 hete, azaz 20.5 hónaposan ült rá újra. Mostanra nagyon profi lett benne, olyan gyors hogy alig érjük utol.
2 évesnek tuti vennék,de semmiképp se fából készültet. Mi innen rendeltünk : [link]
6/8 anonim válasza:
Persze, hogy vennék. Mindkét gyerekem ennyi idősen kezdett futóbringázni. De nem fát és nem fix kormányút, hanem egy rendes fémet, állítható magasságú kormánnyal és üléssel. Mi a Decathlonban vettünk, szerintem sokkal könnyebb is mint a fa, ami egy 2 évesnél azért előnyös.
7/8 anonim válasza:
Igen, volt is mindegyik gyerekemnek futóbicaja. Utána pikk-pakk megtanultak 2 keréken menni.
De, nem fa futóbiciklit vennék. Nekünk Decathlonos volt, szuper bicaj: [link]
8/8 anonim válasza:
Nekünk fa volt és forgathato kormányal .könnyü volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!