Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit egyen vacsorára tápszer...

Mit egyen vacsorára tápszer helyett?

Figyelt kérdés

Egy éves kora körül rákérdeztem a dokinál, hogy a tápszert meddig egye, azt mondta, hogy az esti maradhat akár 2 éves koráig is. (Tejérzékeny gyanús, így tehéntejet még nem kap.)

Az utóbbi napokban annyira megugrott az étvágya, hogy a tápszer már nem lesz elég neki. Kíváncsiságból utántöltöttünk, hogy mennyit enne meg: 260 ml után még letolt további 240-et. Hogy hova fért el benne bő fél liter folyadék, nem tudom, de megitta.

Emiatt mégis szilárd ételre váltanék, egyedül a tej tiltólistás, minden mást eszik már.

Mit lehetne adni, ami jóllakatja reggelig? (Iparilag feldolgozott élelmiszeren kívül, azt kihagynám.)

2015. szept. 11. 18:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom!

Ma vendégségből jöttünk haza, így kicsit megcsúsztunk és épphogy a rántottát összeütni volt időnk.

De legközelebb 1-2 órával korábbra teszem a szilárd ételt és utána próbálkozom a tápszerrel.

2015. szept. 12. 22:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyébként kicsire vágom én is, de két kézzel pakolja, amíg meg nem telik teljesen a pofazacskója. Utána jön az öklendezés, mert túltömte a száját.

Kanállal evéssel most próbálkozik, egyelőre én is fogom a kanalat, egyébként megforgatja, ellövi, stb.

Remélem, hogy néhány hónapon belül már rájön a pontos technikára és nem a falon vagy az ölében végzi a kaja.

2015. szept. 12. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!