Laktatóbb a darakása mint a Jó éjszakát tápszerek vacsorára?
:-) Nálunk már 6 hónapos kora óta nem elég a tápszer akkor vettem,a Heinz-nek a "Kinder Gríz"-t és tápszerrel csináltam meg +20g gyümölcspüré vagy úgy szintén a Heinz-nek van a rizs pehely-e.Utána szinte mindig átaludta az éjszakát,csak amikor a foga jött akkor volt megint éjszakázás!
Vagy veszel natúr gabonapelyhet ehhez is lehet fél narancsot adni +20g körtepürét.Ez is nagyon fincsi.
Én speciel biztos nem vennék külön "Jó éjszakát" tejpépet mert csak 250g van benne és vagy 500-700ft és ez csak 5 étkezésre elég!
De egyépként,14 hónapos úgye?! Simán adhatsz neki sima búzadarát,kukoricadarát tejberizst sima 2,8% tejjel hidd el semmi baja nem lesz,ha csak nem derült ki előtte,hogy tejérzékeny!
Nekem van egy táplálási táblázatom 1 év fölötti tipegőknek és ott pl.a vacsi :-Bolognai spagetti ,Lepényhal sült paradicsommal,Virsli burgonyán sült,Makaróni sajtmártással
Nekem ezt a védőnőm adta akik korán elkezdték a hozzátáplálás és tápszeresek voltak a babák,tök jó baba barát recepteket adott hónapról-hónapra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!