Baj ha egy 2-3 éves gyerek sok aszpartammal édesitett szörpöt iszik?
www.geocities.com/hanna017/aszpartam.html
www.lowcarb.hu/cikkek/egeszseg/az.aszpartam-titok.htm
Igen baj, mert nem konkrétan az aspartam, hanem minden édesítőszer károsítja a bélbolyhokat, kisöpri a b12 vitamint a szervezetből, hasmenést is okozhat testsúlykilogrammonként korlátozott a napi megengedett mennyiség.
Hosszútávon, főleg ha jellemző a familíára, nagyban hozzájárul a vércukorproblémákhoz.
Gyerekeknél nem kell ilyeneket, sem a bolerot!
Egy -egy pohárral nem okoz gondot, de a folyamatosság , hát majdnem olyan káros, mint a dohányzás.
Sajna nagyon nem tesz jót nem csak a gyerekeknek, de nekünk sem. Szólj az anyósodnak hogy ne mérgezze a gyermekeidet, ugyanis az aszpartam a vérbe kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és bármilyen szövetbe lerakódni.
Nem akarlak megilyeszteni, de nagyon mérgező. Keress rá google-n és sok rosszat találsz róla.
Szia!
Próbálj ajánlani a maminak másik szörpöt. Megnéztem, amit mi iszunk, abban nincs aszpartman, Piroska márkájú. Hazudd azt, hogy azt imádja a gyerek, akkor biztos olyat vesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!