Hogyan lehet egy kisfiút utcán megpisiltetni, a kukiját nekem kell megfogni?
Véletlenül elküldtem.
Szóval csupán 1 wc van, és ha nekem a gyerekre éppen 3-4 km-re a wc-től jön rá a pisilis, szerinted mit csinálnék vele? Komolyan kérdezem?
Mindenhol vannak bokrok, fák, akármelyik tövében diszkréten el lehet intézni a dolgot.
Én fogom meg neki, mert még kicsi, de szobatiszta. Leguggolni nem akar. Nedves törlőkendő, amit aztán az első kukába dobok.
Aki szerint bevásárlóközpontba stb. kellene vinni, jobb ha tudja, az nem mindenhol van, nyilvános wc sincs mindenhol. Ha a játszótérre viszed stb. ott sincs ilyesmi, ha lesz gyereked jobb ha felkészülsz rá. Ha a kicsik nem pisilhetnek az utcán, akkor a kutyák, macskák se pisiljenek ott, illetve kötelezzük a csöveseket és más kint pisilő felnőtteket arra, hogy ezt otthon tegyék vagy nyilvános wc-t használjanak. Hogyan viteleznétek ezt ki? A rengeteg kutyapisi senkit sem zavar? A kutyagumiról nem is beszélve.
El sem hiszem, hogy valaki azt válaszolta hogy mindenképpen nyilvános wc vagy bevásárlóközpont.
nos, a kettő majdnem ugyanaz.
Mert amelyik bevásárló központban ingyenes a wc, oda boldog boldogtalan is bejár, éppúgy mint egy mekibe, ahol még nincsen kódos wc belépő.
De pl Budapest, örs Vezér Tér, Sugár központ,nem ingyenes a wc.
Bp, 3.kerület, Flórián üzletház, 150 ft a wc, nem ingyenes.
Ja, és te ráültetnéd a gyerekedet egy ilyen wc-re?
Arra meg nem mindig van idő, hogy gyorsan körberakosgasd wc papírral az ülőkét mielőtt leülteted, s szerintem ez nem is 100%-os így sem.
Mert én nem, tartani meg nem tudom a 15 kg-os gyereket, az már más kérdés,hogy most pont 8 hónapos terhes vagyok, de ez amúgy sem lenne kivitelezhető nem terhesen is.
Szóval pont most lett szobatiszta, már utcára nem adok rá pelust, elindulás előtt elmegy pisilni, de séta közben ha kell neki, akkor leguggoltatom és pisil.
Nem mindenhol van àm minden utcasarkon 3 nyilvànos wc :D
Megfogom a fütyit, mert muszàj, különben térdig pisis lesz. Aztàn nedves törlőkendővel megtörlöm a kezem. Egy kezdő szobatiszta gyerek nem tudja 10-20 percekig tartani a pisit.
Vagy viszel egy üres fél literey üdìtősflakont, abba belelógatjàtok, és oda megy a pisi. Ezt monsjuk nem gondolom komolyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!