Így lenne esélyem gyerekekre vigyázni?
Á, így biztos nem. Oké hogy felelősségteljes vagy de azért teljesen más egy kisgyerekre egyedül vigyázni, főleg ha mondjuk a hiszti és dackorszakát éli pl...
Max úgy lehetne hogy jópár alkalommal együtt vagytok az anyukával meg a gyerekkel hármasban, hogy lásd miket csinál a gyerek, anyuka hogy reagál, miket csinál stb. De ez több alkalom lenne, aztán miután ez megtörtént, kevés időre akár vigyázhatnál is a gyerekre, az időt fokozatosan lehetne növelni.
Egyetértek előzőkkel. Ha érdekel a dolog, keress valami tanfolyamot, biztosan találsz (agysebészetet és rakétaépítést még nem oktatnak OKJ keretében, szinte minden mást igen:-)), és végezd el. Ha tudsz nyelv(ek)et, később au-pairnek is kimehetsz külföldre.
Némi csecsemőgondozás, alap elsősegélynyújtás mindenképp jó lenne.
Én azt sem akarnám, hogy ki baj történjen.
inkább 6-7 évestől felfelé kéne vigyázni.Nem egy évesre.
Nekem is jól jönne néha ilyen kis segítség,oviból hazahozni őket, vagy valami, de csak olyanra bíznám, akit ismerek (sokszor az sem készpénz).
Szia.
Hat akinek van tapasztalata az is kezdte valahol. Annak is csak volt avlaki aki az elso volt es bevallalta nem?
En babysitter vagyok angliaban es 3 gyerkocre is vigyazok mar 4 eve ugyan annal a csaladnal es tanfolyamra sem mentem. De nekik ez nem volt baj, mert anyuka is sokat van itthon es bevallaltak. Persze ismerostol szereztem referenciat ( nem igazi), de azt biztos a csalad is sejtette.
Soha nem volt semmi gond, de ha lett volna is tudtam volna mit csinalni,mert a szuloket is el lehet erni, de egy mentot is ki lehet hivni. A magyarok egy kicsit forron eszik a kasat mindennel kapcsolatban. Itt jottem ra!!!
Probalj meg kulfoldon elhelyezkedni (ha tobb eszem lett volna eretsegi utan rogton kijovok)
Sok sikert!
Ha eredkel a dolog lan meg segiteni is tudok irj privatot!
Szia
Én 5 évig babysitterkedtem. A legtöbb anyuka biztonságban akarja tudni, így olyat keres, akinek tapasztalata van. Sokan még olyan végzettséget is kérnek, ami valamilyen módon a gyerekekhez kötődik.
Tegyük fel, kisbabánál jelez a légzésfigyelő..
Az 1 éves legurul a kiságyról..
A 2 évesnek torkán akad a halrúd..
Az 5 éves kiszalad a főútra..
Mit teszel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!