Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislánynak melyik a legbiztons...

Kislánynak melyik a legbiztonságosabb fülbevaló, amit nem hagy el olyan könnyen?

Figyelt kérdés

Mar sokféle volt nekünk, az egyszerűtől kezdve a hagyományos régi bepattintos fajtáig, mindig kikapcsolódott, elhagyta. Sőt volt menetes is, amiről azt hittem hogy annál nincs jobb, de végül azt is elhagyta.

Milyet ajánlotok? Melyik a legjobb?

2015. aug. 24. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk azt hiszem francia kapcsosnak mondják, hátul 2 ponton kell összenyomni és akkor nyílik. A bedugós kis pötty az volt hogy kiesett, de ez a kapcsos soha.
2015. aug. 24. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Én legszívesebben semmit nem ajánlanék,majd ha megnő eldönti,hogy akar-e egyáltalán fülbevalót.
2015. aug. 24. 20:11
 3/8 Ditta323 ***** válasza:
35%

Bocsi, hogy érdemlegset nem tudok hozzászólni, de ez engem is érdekelne.

2-es akkor minek rondítasz bele? Bocsi, de a kérdező nem arra kért tanácsot, hogy legyen vagy ne, hanem arra, hogy milyen fajtát tegyen a lánya fülébe.....

2015. aug. 24. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk pont fordítv volt mint az első válaszolóéknál.A lányomnak a franciakapcsos esett ki kétszer,szerencsére meglett.A bebugós meg már 5 éve megvan egyszer sem hagytuk el.
2015. aug. 24. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Néztem milyen a francia kapcs, nekünk volt olyan is, de sajnos az volt amit a legelőször elhagyott. A csavarosba bíztam, az bírta a legtovább, de a végen az is kiesett.

2-es, a lányom 6 éves elmúlt, 3 éves kora óta hord fulbevalot, ő akarta.

Amúgy tényleg, a gyogyfulbevaloja ami sima bedugos volt, az sosem esett ki, több hónapig hordta, plusz még akkor is mindig betettuk mikor elhagyta a többit. Csak annak ugye tűs a hátulja, nem tudom hosszú tavon lehet szúrna (engem is zavar az olyan fajta amikor pl alszom és a fulemen fekszem). Azt lehet kapni szilikonos pöcökkel is, csak azt nem tudom mennyire erős.

2015. aug. 24. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ékszerészként és kislányos anyukaként vagy a francia kapcsost vagy a karika tipusút ( ami pl. körbe köves, tehát nem a tipikus karika fülikre gondolok) tudnám nektek ajánlani. Egy titkuk van és akkor nagy valószínűséggel nem hagyják el: amikor bekapcsoljátok kell hogy legyen egy pici pattanó hangja. Akkor tuti. Ha nincs, akkor próbáljátok egy picit azt a részét amelyiken egy vájat van lefelé nyomni. Ekkor beilleszkedik abba a v alakú pici részbe. Na ekkor van az a pattanó hang. Ha ez nincs, akkor nagy valószínűséggel el fogja hagyni. Ha nem boldogultok vele akkor inkább vigyétek be egy ékszerboltba, hogy igazítsák meg a zárat. Kb. 5 másodperc alatt megvan.
2015. aug. 24. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, és a szilikon pöcköt felejtsétek el. Egy idő után tönkremegy, pláne elhagyja. A bedugósok általában szúrni szokták őket alváskor. Legjobb az a modern körbe köves. Annak többféle mérete van.
2015. aug. 24. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, mégegy: A körbe kövesnél meg felfelé told a pöckét.
2015. aug. 24. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!