Szerintetek ez jó cipő egy 15 hónapos gyerkőcnek? Mondanátok véleményt?
Kényelmesnek tűnik, az anyaga meleg, a talpa nagyon puha, szinte össze lehet gyűrni.
Így kép alapján nem lehet róla véleményt mondani, kép alapján én ezt biztos, hogy nem venném meg egy 15 hónapos gyereknek, mert valami könnyebbet vennék, de mivel te írtad, hogy nagyon puha, mivel gondolom láttad is, megnézted élőben, így nyilván neked a tapasztalat mást mond, mint a kép.
Meg kell próbálni, ha kényelmesnek érzi a gyerek, akkor esetleg, de szerintem én ezt ilyen kicsi gyereknek nem venném meg. Egy ilyet én inkább 3 éves kor felett vennék. De mondom, élőben persze lehet ez teljesen más is.:)
Nem első cipő, az egy Elefanten volt, szandál. Állandóan nyomot hagyott a gyerek lábán, plusz a festék még be is fogta 10 ezerért.
Egy éves kora óta jár, elég stabilan megy most már, és felpróbálva, ügyesen járt benne.
Köszi, ment a zöld kéz mindenkinek.
Ti mit ajánlanátok? Mi az, ami jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!