Veri a fejét az ágytámlába. Kell ezzel bármit is csinálni?
15 hónapos. Ha éppen nem eléggé álmos, akkor a következő variációk vannak: elhalandzsázik magában a macijaival, vagy négykézláb állva fejelgeti az ágytámlát és közben kurjongat.
Egyszer láttam is, nekem biztos fájna, de ő mintha élvezetből csinálná.
A fején elváltozást nem látok, se folt, se pukli. Lövésem sincs, hogy miért csinálja, miért jó ez neki.
Ezt leszámítva egy kifejezetten nyugodt, barátságos, ingerkereső, jókedvű gyerek. Sírni kizárólag akkor szokott, ha fáj valamije.
Ó, köszönöm, mintha nekem írták volna :)
Jövő héten pont aktuális a gyerekorvos oltás miatt, neki a biztonság kedvéért akkor megemlítem.
Haha, nevettem amikor elolvastam hogy mit csinál a baba, biztos cuki lehet közben ahogy kurjongat :-)
Ebben a korban ez még normális, tesztelgeti hogy melyik cselekvésének milyen hatása van.
:D
Ja ismerős. Enyém is verte a falba, ágyba, szekrénybe, hűtőbe, ajtóba...stb stb. :)
Hagyni kell kibontakozni, majd abbahagyja.
Olyat szokott csinálni, hogy ha figyelmetlenségből veri be a fejét, akkor visszamegy és óvatosan még párszor odakoccantja. Azt értem, teszteli, hogy mekkora ütés nem fáj még.
De ez, hogy tiszta erőből veri a fejét az ágytámlába fél órán keresztül. Mivel nem sírt, tanácstalan voltam, hogy bemenjek-e vagy hagyjam a fura hobbijával kettesben.
Azóta elunta és kidőlt aludni.
Anyám szerint ő így drogozik (=kábítja magát), mert máshoz nem fér hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!