Mit szeret egy 7 éves lány és egy 10 éves fiú csinálni?
Én vigyázok majd rájuk, játékok nem igazán vannak max lego. Baromira nem értek a gyerekekhez. Mit csinálnak ennyi idősen? Elvannak már maguk? Vagy játszanom kellene velük? Mit? Kaját meg ilyeneket tudnak csinálni vagy nekem kell? Mármint egy sima szendvicsre vagy ilyesmire gondolok.
Ja és az nem fog menni hogy benyomok egy filmet és azt nézik..
Hűha, miért vigyázol két gyerekre, ha ennyire fogalmad sincs róluk???
Legozni pl lehet.
Hozzanak magukkal otthonról játékot.
Udvar van vagy lakásban lesztek?
Kaját valószínűleg neked kell csinálni.
Figyelj, minden gyerek más, lehet tok jól ellesznek, de lehet hogy szetnyuzzak egymást unalmukban. Azt sem tudni mit szeretnek játszani, ekkora gyereknek mar sokrétű az érdeklődési köre. A Lego talán jó lesz, ha szeretik.
Ha szerencséd lesz magukkal hozzak a tabletetjeiket (ha van nekik) aztán nem kell hozzájuk szólni egész nap. Na jó, ez valakinek biztos rossz vicc, akkor a tablet helyett egy jó kis könyvet.
Tuti nincs tabletjük vagy ilyesmi. Játékot sem hoznak. Amúgy van nagy udvarunk, hinta is van. Talán egy labdát tudok keríteni. Kint tudnak játszani.
De miket szoktak játszani ennyi idősen? Tényleg érdekelne úgy általánosságban, mert fogalmam sincs róla, én nem emlékszek már, mit csináltam akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!