Mit gondoltok? Anyuka az 1 éves alvó gyereket bennehagyja a parkoló kocsiban, és bemegy az Auchanba bevásárolni. Felelőtlen lenne?
Igen, nagyon felelőtlen, gondatlan. Adjon hálát az égnek, hogy nem történt baj. A felhevülésen kívül sem tudom elképzelni, hogy hagyhat egy anya egy egy éves gyereket felügyelet nélkül bárhol. Arra gondolt, hogy ha felébredt volna a kicsi, és egyedül találta volna magát, mit érzett volna? Mennyire kétségbeesetten zokogott volna? Még öt perc is sok így, de hogy képes volt egy teljes órán át vásárolgatni, az minden képzeletet felülmúl.
Ezt akartad hallani, kedves kérdező? Mert más választ nemigen fogsz erre a kérdésre kapni.
Hagy ne irjam ide le a véleményemet...
Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen és buta?
Jaj, nem velem történt, ismerős mesélte, és igaz, nem reagáltam rá, de én is felelőtlennek tartom.
Amúgy épp akkor nem volt kánikula, de ez akkor is érdekes. És tényleg, ha felkelt volna szegény?
Az. Mi van, ha a gyermeknek hirtelen valamilyen szívpanasza következett volna be, vagy elájult volna, eszméletlen állapotba kerül? Akkor pár pillanat alatt megtörténhet a baj, nem kell ahhoz egy óra.
Hatalmas szerencséje volt anyukának is és a gyermeknek is, de lehet, legközelebb nem lesznek ilyen szerencsések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!