Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyereketeknek megengeditek,...

Kisgyereketeknek megengeditek, hogy macskázzon, ha állandóan a szájába veszi a kezét?

Figyelt kérdés

2015. aug. 4. 14:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem saját macska és nem lehet tudni beteg-e vagy sem (elég sovány)És nem is arra gondoltam, hogy soha nem engedem a gyerek közelébe, mert azt is hülyeségnek tartom. Ha megtanulja, hogy utána kezet kell mosni, akkor semmi gond. De amíg sokszor szájába veszi a kezét, az olyan, mintha a macskát nyalogatná. Azért ez nagyon durva Ilyet még felnőttként sem mernék csinálni, pedig elég jó az immunrendszerem. Amugy köszönöm a válaszokat, kíváncsi voltam ilyen és olyan véleményre is.
2015. aug. 5. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es.

Igen, fertőtlenítő gél. És???

Nem tartom burokban a gyereket, de ahol lakunk, vannak macskák,a házbeliek etetik őket, kint laknak a szabadban. Nem rühesek, nem útszéliek, de nincs otthonuk. Nincsenek féregtelenítve, beoltva, stb. Szóval??? Vagy gilisztás lesz a gyerek például, vagy igenis lefertőtlenítem a kezét. Problem? Kben meg a kérdésre válaszolj, ne kötekedj.

2015. aug. 5. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:

amig a szajaba veszi a kezet, addig NEM!

barmennyire is egeszseges egy állat, mindig lehetnek rajta olyan kórokozók, amik rájuk nem, ránk viszont veszélyesek lehetnek.

Macskás/kutyás kézzel nem nyúlkálunk a szánkba, ennyi! És pláne nem alszunk velük. Az egyik ismerősöm így kapott el valamit a macskájuktól, örök életre bélproblémái lettek (ne kérdezzétek, nem tudom mi a betegség, csak ez megmaradt)

Éppen ezért nem állom, amikor valaki nyalogattatja az arcát a kutyájával, előtte meg a fenekét nyalogatta a kutya. Fuj :D

mi kertes házban lakunk, van kutya macska, a gyerekeim dögönyözhetik bármikor, oltva vannak, egészségesek, tiszták, a macska pár percre be is jöhet, de nuku bennalvás, nuku szőrözés benn. Nincsenek burokban tartva, de macskázás után, kaja előtt szigorú kézmosás.

2023. szept. 17. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!