Hány évessen jött fel teljessen kisfiatok kukijárol a bör?
A nagyobbnak egy éves kora előtt. A doktornő meg is jegyezte, hogy dejó fütyije van:-)
A kicsinek még csak egy kicsit "haladtunk", jövő héten megyünk a másfél éves vizsgálatra, kiváncsi vagyok, mit mond a doktor nénink.
Első perctől kezdve tornáztatni kell. VAn valami krém is,ami segít, de én nem használtam. A doki folyamatosan ellenőrzi és úgyis mondja mit kell tenni. Amúgy én folyamatosan tornáztattam és úgy 1,5 éves korára már csak az egyik felén volt letapadva és a doki felhúzta egy határozott mozdulattal, ennyi. Sajnos pár napig sír ha pisil, mert ég fáj neki, de hamar túl lesz rajta. ( a pisi gyógyítja amúgy) Nyugi.
A lényeg, hogy ha le van tapadva át kell esni ezen a kis ceremónián, de utána ha gondozva van semmi gond nem lesz.
A kor amit kérdeztél, szerintem doki függő, meddig engedi, hogy letapadva maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!