Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most fog menni kisfiam anyukám...

Most fog menni kisfiam anyukámékkal nyaralni a Mátrába 4 napra,6 éves. Nem akarom tőle megfosztani, mert hatalmas élmény lesz neki. De már nagyon aggódom érte. Más is így van ilyenkor, vagy csak én aggódom túl?

Figyelt kérdés
Bízom bennük nem erről van szó. Sokat van velük, ha én dolgozom, és nincs ovi, imádják. DE azért 200 km-re lesz tőlünk.
2015. júl. 26. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az En 4 evesem Anyosomekkal 10 napra Gorogbe ment,busszal a 6 eves tesoval.de pl. Balatonra minden ev juliusaban es augusztusaban 10 napra mennek mamaekkal.a kicsi az elso ilyennel 2,5 eves volt.a nagy alig 2.

Anyosom imadja Oket,folyton mennek mindenfele.miert ne engednem el oket?

2015. júl. 27. 06:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Nevese. Idén volt először egy hétre (igazából csak 4 éjszakára) a vidéki mamánál. Azért most, mert megvártuk, amíg ő kéri, hogy hadd maradjon ott. Jól tettük. Megvártuk, amíg magától akar menni és nem is volt semmi sírdogálás, semmi probléma. Mindennap az előre megbeszélt időben hívtuk, azt nagyon várta, de semmi gond nem volt. Nagy már :) Bármennyire is szeretném, ha kisbaba lenne :) De azért olyan jó érzés, hogy ilyen ügyes, önálló lett :)
2015. júl. 27. 07:42
 13/15 anonim ***** válasza:
"Nevese" az akart lenni: "nekem is 6 évesem van" - kicsit akadozik az internet, bocsi....
2015. júl. 27. 07:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Szüleimtől 1400kmre lakunk. Kisfiam tavaly volt 4 éves, cirka két hetet töltött náluk úgy, hogy ezidő alatt elmentek még Erdélybe is sátorral. Nagyon élvezte, két hét múlva mennek idén is.

Szóval nyugi! Ha jó a kapcsolatuk, sokat van velük, akkor ez egy csodás élmény lesz neki!

2015. júl. 27. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, mi is kulfoldon élunk, nyugat Franciaországban, a fiam 3 éves volt, mikor ment az anyukámhoz 2 hétre. nem volt gond..én jobban aggodtam, mint o :D
2015. júl. 27. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!