Most fog menni kisfiam anyukámékkal nyaralni a Mátrába 4 napra,6 éves. Nem akarom tőle megfosztani, mert hatalmas élmény lesz neki. De már nagyon aggódom érte. Más is így van ilyenkor, vagy csak én aggódom túl?
enyém is ennyi idős, én biztos vagyok benne, hogy nem aggódnék ha elvinné valaki nyaralni :) sőt, pont ezért szoktam néha sírni, hogy neki ez nem adatott meg :(
csak egy mamája van, ő dolgozik, nem is keveset ezért max 5-6 órát volt csak ott.. szoktam mondogatni, hogy egyszer nem megyek érte, aludjon ott, de nem partner ebben anyukám :(
3 és féléves a fiam, most volt 3 éjszakát 4 napot a nagyszülőkkel wellnesselni! Nagyon élvezte. Ez volt eddig a leghosszabb idő, amit külön töltött.
Esténként, alvás előtt volt egy kis "anyázás", de megoldották, napközben meg szinte eszébe sem jutottunk! :) Ők is 200 km-re voltak!
2,5 évesen volt először nélkülünk nyaralni, anyukámékkal a Balatonon. Budapesten lakunk. Hétfőn reggel jöttünk fel munkába, pénteken kora délután értünk vissza a Balatonra.
Ha ilyen sokat van velük egyébként is, akkor jól ismerik a kisfiad, nem lesz baj.
volt itt egy kérdezo annak idején, a 13 honapos gyereket lepasszolt nagyiéknak 2 hétre :DD o biztos nem aggodalmaskodott. :D
2 hétre ok meg elmentek nyaralni...
ma 21:20
Mi az, hogy "lepasszolt"?
Gondolom, el sem tudod képzelni, hogy léteznek olyan családok, ahol az unokát nyugodtan rábízhatják a nagyszülőre akár napokra is. Csak , mert éppen nagyon szoros a kapcsolat a nagyszülők és az unoka között is.
-lepasszolta, az annyit jelent, hogy odaadod x,y-nak a gyerekedet (nagyszulok, babysitter stb.), mert te éppen nyaralni szeretnél a férjeddel 2 hetet.
de elhiszem, hogy van olyan eros kotelék, hogy egy 14 honapos gyereket "átadnak" a nagyszuloknek 2 hétre, mig a házaspár élvezkedik.
jajj, most miért lettem lepontozva, én csak leirtam, hogy volt olyan kérdezo, aki a 14 honapos gyereket 2 hétre lepasszolta... nem irtam én valotlant.
utána pedig azt is odairtam, hogy természetesen elhiszem, sot megértem, ha egy 14 honapos gyereket odaadnak a nagyszuloknek 2 hétre, akár 2 honapra is, mert a szulok nyaralni, pihenni szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!