Hány fok van nálatok a lakásban? Hogy viseli a gyereketek? Mit adtok rá éjjel/nappal?
Akkor én is építtetek még úgy 70 cm-t a falakhoz, ha ezen múlik :)
Engem tévedésből dobott ide a gólya Svédország északi része helyett. 25-26 fok van már, család többi tagja egész jól viseli, én meg vizes ruhában, vizes hajjal állok a légkondi alatt. Éjjel meg nem tudok aludni, mert akkor sem megy lejjebb a hőmérséklet. Visszasírom a téli, nyitott ablakos éjszakákat, amikor 7-10 fokban aludtam, mint a bunda.
Asszem nálunk is be lesz szerelve még egy légkondi, mert ami van, az kevés.
A gyerek meglepően jól viseli, pedig hideghez lett szoktatva (télen 17-18 fokban alszik), de alváshoz be kell vizezni a haját és egy szál pelenkában alszik. Nála se tudjuk 26 fok alá letornázni a hőmérsékletet.
A holnap-holnaputáni napra ígért párás meleg...a férjem már felajánlotta, hogy befizet valami agyonlégkondizott szállodába vasárnapig, annyira xarul nézek már ki.
tégla ház, napok óta ki sem kapcsoltuk a légkondit :(
nappal 28, éjjel 26 fokra hűl, egyáltalán nem szenvedünk, mi is betakarózva alszunk :) a légkondi ugye kiszívja a vizet, így nagyon kellemes száraz meleg van, egyáltalán nem tűnik soknak a 28 se :) gyerkőc bugyiban van... :)
Teglahaz es 27 fok az also szinten, itt alszunk. Felso azint 32 fok, de azt nappalinak hasznaljuk.
fiam 3, 5 eves rovid pizsiben alszik es kepes betakarozni, de en leszedem rola, ha elaludt. Lanyom 21 honapos spagetti pantos bodyban alszik.
ma napközben kint 38 fok volt felénk
lakásban 35 volt(amikor megnéztem a hőmérőt)
jelenleg 32 ről nem akar lemenni, de nyitva vannak az ablakok, jár a levegő, a kicsi jót alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!