Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány fok van nálatok a lakásba...

Hány fok van nálatok a lakásban? Hogy viseli a gyereketek? Mit adtok rá éjjel/nappal?

Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 19:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Akkor én is építtetek még úgy 70 cm-t a falakhoz, ha ezen múlik :)

Engem tévedésből dobott ide a gólya Svédország északi része helyett. 25-26 fok van már, család többi tagja egész jól viseli, én meg vizes ruhában, vizes hajjal állok a légkondi alatt. Éjjel meg nem tudok aludni, mert akkor sem megy lejjebb a hőmérséklet. Visszasírom a téli, nyitott ablakos éjszakákat, amikor 7-10 fokban aludtam, mint a bunda.

Asszem nálunk is be lesz szerelve még egy légkondi, mert ami van, az kevés.

A gyerek meglepően jól viseli, pedig hideghez lett szoktatva (télen 17-18 fokban alszik), de alváshoz be kell vizezni a haját és egy szál pelenkában alszik. Nála se tudjuk 26 fok alá letornázni a hőmérsékletet.

A holnap-holnaputáni napra ígért párás meleg...a férjem már felajánlotta, hogy befizet valami agyonlégkondizott szállodába vasárnapig, annyira xarul nézek már ki.

2015. júl. 22. 21:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Mi panel 7. emelet a 3 hónaposommal, nem tudom pontosan hány fok van, de legalább 32-33. De ő a legnagyobb hős, éjjel csak négyóránként ébred, kicsit eszik, majd visszaalszik, nappal kétóránként eszik, nem nyűgös.
2015. júl. 22. 21:24
 13/23 anonim ***** válasza:

tégla ház, napok óta ki sem kapcsoltuk a légkondit :(

nappal 28, éjjel 26 fokra hűl, egyáltalán nem szenvedünk, mi is betakarózva alszunk :) a légkondi ugye kiszívja a vizet, így nagyon kellemes száraz meleg van, egyáltalán nem tűnik soknak a 28 se :) gyerkőc bugyiban van... :)

2015. júl. 22. 21:46
 14/23 anonim ***** válasza:
Családi vályogház. Egész nap idevág a nap, redőny alig van felhúzva, venti 3son nyomja mégis 32-33fok van mindenütt. Embertelen. 1 évesen pelus, 5 évesen alsónaci van nappal is éjszaka is.
2015. júl. 22. 22:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Teglahaz es 27 fok az also szinten, itt alszunk. Felso azint 32 fok, de azt nappalinak hasznaljuk.

fiam 3, 5 eves rovid pizsiben alszik es kepes betakarozni, de en leszedem rola, ha elaludt. Lanyom 21 honapos spagetti pantos bodyban alszik.

2015. júl. 22. 22:33
 16/23 anonim ***** válasza:
30-32 fok van. Eddig adtam rá éjszakára bodyt, de már azt sem. Pelusban alszik, az ablak nyitva van mellette. Nehezen viseli, nyűgös. Napközben vagy a medencében van, vagy a fürdőkádban. Adok neki vizes rongyot, azzal törölgeti magát. Nehezen alszik, nem akar enni. Szerencsére nagyon sokat iszik. 15 hós a kislányom.
2015. júl. 22. 22:39
 17/23 anonim ***** válasza:
31-32 fok, hajnalra lemegy 30-ra...tetőtéri téglalakás nyugati fekvéssel, huzatot se lehet csinálni...másfél évesem egy pelusban van éjjel-nappal, sokat pancsolunk.
2015. júl. 22. 23:05
 18/23 anonim ***** válasza:

ma napközben kint 38 fok volt felénk

lakásban 35 volt(amikor megnéztem a hőmérőt)

jelenleg 32 ről nem akar lemenni, de nyitva vannak az ablakok, jár a levegő, a kicsi jót alszik

2015. júl. 22. 23:47
 19/23 anonim ***** válasza:
*én nehezen viselem, borogatom a lábaim, a kicire adtam egy laza, nagyon vékony, pamut anyagú ujjatlan bodyt ami felszívja a nedvességet
2015. júl. 22. 23:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy szintén 100 éves valyoghazban, 60centis falakkal nappal 25, hajnalra 24 fok, igaz északi fekvés, a konyha viszont délre néz és ráadásul az amugyis kő, na ott van pokol délidőben. Van mellettünk egy 4 szintes panell, néha eszembe is jut, milyen sz.ar lehet most a 3dikon! Kétszer is meggondolom, akarok e 20 éves szilikát házat venni. . 20 hkm
2015. júl. 23. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!