Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Innál úgy alkoholt céges...

Innál úgy alkoholt céges családi napon, hogy ott van veled a 6 éves gyereked? (anyákat kérdezem)

Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 10:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jaj, nem kell semmi hátsó szándékot gondolni. :)

Anya vagyok, és először leszek ilyen helyzetben, és csupán elgondolkodtam, hogy mennyire "illő".

2015. júl. 17. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Mértékkel igen, nálam ez 1-2 pohár alacsony alkoholtartalmú italt jelent, pl. koktél, bor, pezsgő, cider, ízesített sör stb. Esetleg 2 cl rövid, de ahhoz már nem iszom mást.

Mindez persze csak akkor, ha nem én vezetek (ami ritka) :)

Amúgy céges bulira miért viszel gyereket? Nálunk a céges bulik pont arról szólnak, hogy munkahelyen kívül kikapcsolódunk, beszélgetünk stb, ami meg gyerekkel nem nagyon lehetséges :)

2015. júl. 17. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Persze, ha a helyzet úgy kívánja, de csak keveset. Ha vezetek is, akkor nyilván semennyit. Nem rúgnék be a gyerekem előtt, ha ez a kérdés, de szerintem 1-2 pohár nem illetlen.
2015. júl. 17. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nálunk néha - néha vannak kerty partyk. ilyenkor áthívjuk a baátokat és a gyerkőceiket is. A gyerekek már nagyobbak ( 10 év körüliek). kövezzetek meg de mi vodkázni is szoktunk a csajokkal ( anyukákkal) férjem a barátaival szintén. gyerekek bent játszanak meg kint az udvaron. nyilván nem fetrengünk. és ez a party nem egy heti dolog. nyár alatt kb 2 szer.

Illetve mikor a férjemnek volt a 40 - es születésnapja. na akkor volt részegeskedés. Sokan a medencébe ugráltak. nyilván a gyerekekre én akkor is ügyeltem es éjfélkor bementem lefektetni őt. ( 10 éves mind említettem néha napján iskola időn kívül belefér a késői alvás). Ám a gyereknek semmi baja nem lett hogy látta hogy anyukáék kint iszogatnak szórakoznak. Amíg ez nem egy mindennapos dolog teljesen rendben van. Az hogy én fetrengjek sose engedném meg magamnak a gyerek előtt. De az hogy néha napján buliztok és megiszol teljesen ok.

2015. júl. 17. 19:01
 15/17 Lencsibaba0121 ***** válasza:
43%
Úgy látom itt azért vannak komoly alkoholproblémákkal küzdők, mert aki nem inna, vagy max nagyon keveset inna, az le van ám piszkosul pontozva.... kedves kérdező! Sajnos akkor csak azt tudom, mondani, hogy vedeld le magad, mert ez az elvárás! És amint látom, teljesen elfogdott!
2015. aug. 5. 17:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Lencsibaba, kicsit túlmagyarázod, nem? Alkoholprobléma, ha valaki alkalmanként iszik? Akkor nálad nagy gondok vannak. Én meg vállalom, hogy akár heti többször iszom este egy fél cent pálinkát:) Ja,van 3 gyerekem.
2015. aug. 5. 18:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Te jó ég, Lencsibaba, én mindenkinek zöld pacsit adtam most, miért gondolod, hogy a kérdező pontoz le? Bárki pontozhat, és nem csak a válaszolók, hanem az is, aki csak olvassa a kérdést és a válaszokat.....
2015. aug. 6. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!