Mi történt a lányommal? Mitől lett most ilyen?
Nagyon el vagyok keseredve mert nem tudom miért fordult ki önmagából a 16 hónapos lányom.Nagyon aranyos, szófogadó kislány okos, kedves mint a korabeliek.De mióta megkapta a 15 hónapos oltást érzem hogy nincs minden rendbe vele.Elég rosszul reagált rá közben 2 foga is kijött először erre gondoltam.Na de ennek már egy hónapja és most nem beteg foga se jön.A probléma az hogy mindenért sír.Ha elfogyott az ebéd de ő enne még akkor azért, ha pelust kell cserélni azért, ha öltözni kell azért, ha fürdök akkor azért, ha ő fürdik azért..arról nem is beszélve ha vmi nem sikerül.Kb mindenen sírva fakad.Esti alvás az maga a borzalom.Velem alszik mégis sokat felkel és sír és alig lehet megnyugtatni nem szomjas, nem éhes, ha bekenem az ínyét sem jobb.Testi baja nincs erős, egészséges és eddig egy nagyon vidám gyerek volt.
Másnak is volt ilyen?Lehet hogy ennyire megváltozik?Ez már a dackorszak lenne?Teljesen tanácstalannak érzem magam és kezdek kimerülni is idegileg.
Éppen 16 hónapos volt a lányom, amikor úgy döntött, hogy ha baja van, akkor a fogát az asztalba veri...nem vicc...teljesen kész voltam tőle! És képes volt addig sikítva sírni, amíg el nem kezdett kékülni az egész feje.
Nagyjából 2-2,5 éves korára lecsengett ez a "remek" korszak.
Most már 5 éves, és teljesen normális gyerek. :)
Nála egyértelműen a dackorszak számlájára volt ez írható.
Türelemmel, megértéssel, neveléssel azt hiszem egész jól kezelhető. Az már más kérdés, hogy lett pár ősz hajszálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!