Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan reagálnál ha az apuka...

Hogyan reagálnál ha az apuka levágná a lányod haját, míg te a munkában vagy?

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok. Én dolgozok, gürizek mint az állat a munkahelyen, túlórázok, azt sem tudom mibe fogjak. A páromnak könnyű munkahelye van és nagyrészt tud lenni a lányunkkal. Már a fejemhez is vágta sokszor hogy ő van a gyerekkel, ő neveli.

Egyre többször csinálja, hogy amit én mondok, hogy nem ő azért is engedi. Már kiskorától ez van, de mostmár egyre jobban. A baj, hogy mostmár a lányom egyre többször az ellenséget látja bennem. És ez nagyon fáj nekem!

Pár napja éppen azt találták ki, hogy ő rövid hajat akar. Na hát az apja levágta neki.

Már mondja egy ideje. De még egyenlőre fodrászhoz nem tudtam elvinni. Úgy voltam vele, hogyha lesz annyim akkor elviszem és szép frizurát csinálunk neki. Csak hát nem ez az első kiadásom sajnos a fontossági sorrendben, de azért be volt tervezve, ha kell másnak a rovására is.

Hát mostmár ne kell gondolkodjak rajta. :(

Olyan amilyen.

Kérlek ne gondoljátok, hogy milyen vagyok. Ha azt szeretne, hát akkor majd amint tudom megteremtettem volna neki.

De hogy apuka gondol egyet. Ja és azt mondta, hogy fogadjam el a gyerek döntését. 9 éves.

Nemtudom, de nekem nagyon fáj ez az egész. Miért érzek így?

A másik, hogy egyik nőismerősünknél votl a gyerek és hát ő vágta le neki a körmét, mert az apuka azt mondta. Nekem is mondta tegnap a lányom, de nagyon késő votl már, mondtam neki, hogy holnap eljövök kicsit hamarabb és levágjuk. Na hát jöhettem. :(

És ami a legjobban fáj, hogy azt mondta hogy én rosszul vágom le neki meg stb.

Annyira nincs kinek elmondjam ezeket! Olyan szomorú vagyok. Holnap esküszöm haza sem jövök.

Mit tegyek? Mondjátok meg.

Bíztatásra vágyom nem még több bántásra!

2015. júl. 6. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A körömvágás az valóban csak 1-2 perc lett volna, nem kellett volna halogatnod, de most már mindegy. Apuka is levághatta volna egyébként..

Én úgy érzem, itt nem a hajvágás ténye a baj, hanem hogy apuka lejáratja anyukát a gyerek előtt. Semmibe vette a kérésedet, mondhatta volna hogy este megbeszéljük anyával és levágjuk, nem várunk a fodrászig. És akkor mindenki boldog.

2015. júl. 7. 12:38
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Azért ekkora cirkuszt csinálni ilyen piti dologból elég szánalmas.

Az anya gyakorlatilag nem is találkozik a gyerekkel, az apuka látja el egész nap, akkor csak levághatja a gyerek haját, ha már az anya nem képes erre (sem) idöt szakítani, mert csak a karrierje érdekli.

Itt nem az apuka a probléma, hanem az az anya, aki ennyire elhanyagolja a gyereket és utána meg van sértödve, hogy az apuka meg törödik vele.

2015. júl. 7. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, gondolom nálatok nem te vagy a fő pénzkereső, azért írsz ilyen kommentet. Vannak családok, ahol a nők jól keresnek, a férfiak aprópénzt... Elhanyagolás,hogy dolgozik a családjáért? Inkább áldozatvállalás!
2015. júl. 7. 13:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, és az a meglátásom, hogy neked nem az a fő problémád, hogy az apuka a megkérdezésed nélkül csinálta ezeket a dolgokat.

Valójában hiányzik a gyereked! És "irigyled" a férjedet, mert ő sokkal több időt tud tölteni a gyerekkel.

Munkahely-váltás lehetséges? Mert én meglépném, a gyereked csak egyszer ennyi idős, egy csomó közös dologból kimaradsz... :(

2015. júl. 7. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:

ma 13:40-es: akkor olvasd majd el azoka a kommenteket, ahol a APA dolgzik ennyit - ott mindenki azt mondja, hogy elhanyagolja a családot, sosincs a gyerekkel meg a párjával, és ne csodálkotton, ha a felesége otthagyja, mert rossz apa.

Ez érvényes azokra a nökre is, akiknek a család/gyerek mindegy, mert ök sok pénzt meg karriert akarnak

2015. júl. 7. 20:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Végigolvastam ezeket a leirtakat és amiket én irtam. Eléggé ki voltam akadva. De igy utólag visszagondolva már könnyebb. Nagyon fáradt és nyügős voltam, ez biztos.

Amúgy én és a párom kb egyformán keresünk. Tehát nem áll fenn, hogy én karrierista lennék és ezért elhanyagolom a családom. De van egy másik oldala. Ha nem dolgozom, nem tudjuk fizetni a házat, rezsit stb. Szükség van mindkettőnk fizujára.

2015. júl. 21. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!