Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam le 1,5 éves...

Hogy szoktassam le 1,5 éves fiam a harapdálásról?

Figyelt kérdés
Csak engem harap meg és akkor ha nem engedek meg neki valamit és hisztizik.Vagy ha pl leülök a gép eláé és nem foglalkozom vele ő egy harapással a combomba figyelmeztet.
2010. márc. 3. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Rászólsz?És mondod hogy ezt ne csinálja mert fáj neked.

Vagy esetleg harapj vissza persze csak kicsit, hogy érezze ő is hogy milyen érzés.De hagyni semmiképp ne hagyd.

2010. márc. 4. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
rá kell szólni, és kategorikusan megtiltani, mert fáj, és nem szabad. ha hisztizik, otthagyni. a vsszaharapást nem ajánlom, az csak olaj a tűzre. amúgy szeritnem akkor gépezz, amikor a gyereked alszik, ha ébren van, akkor normális, hogy követeli a figyelmet, de mondjuk ez a te dolgod.
2010. márc. 4. 10:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát visszaharapni nem akarok...egyébb tanács?

Kedves 2. Lehet hogy nem sértően akartad azt írni hogy mikor gépezzek és mikor ne,de nekem kicsit rosszúl esett.

Nem azt írtam hogy órákig ülök ott,hanem pl 5-15 percet. De mondjuk multkor mosogatás közben harapott meg mivel akkor sem vele foglalkoztam.Aludni max 1 órát alszik addg meg örülök aha a házimunkát megcsinálom.

2010. márc. 5. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha rászólsz és mégis csinálja, akkor csapd pofán.

Komolyan! Ne nagyon, csak hogy tudja, ezt máskor nem szabad csinálnia.

Ha rászólsz, akkor mindig nyugodtan, és ha megharap ne adj ki furcsa (babának tetsző) hangokat, mert akkor azért csinálja.

2010. márc. 5. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:

nem kell, nem szabad "pofáncsapni", ahogy az utolsó írta...

elég, ha párszor visszaharapsz, egy-két nap alatt leszokik róla, mert rájön, h fáj.

Nálunk bevált!

2010. márc. 5. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:

hát elég érdekes válaszok vannak itt. az enyém is 15 hónaposan kezdett harapdálni. Mindig szóltam, hogy nem szabad anyának fáj, ha meg folytatta sokszor otthagytam, na ez hatásos volt. most már 20 hónapos és nem harap egy ideje. Nem fog egyik napról a másikra menni azt jó ha tudod.

Ha visszaharapod félő azt hiszi, hogy anyának szabad és akkor mindenkit harapdálni fog. Ha pofán vered akkor meg még verekedős is lehet. Tudod amit tőled lát azt csinálja ő is!

2010. márc. 5. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 5. 14:19
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok, nálunk leszokott 1-2 nap alatt a harapásról, amikor visszaharaptam picit...

NÁLUNK bevált, mint írtam, nagyon gyorsan.

2010. márc. 5. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok. elnézésedet kérem, nem akartalak megbántani. nem volt időm szépen megfogalmazni, mert pont itt sertepeltétl a 14 hós kislányom.... :D

de komyolan, ő is utálja, ha mással foglalkozoom, bár ő még nem harap. nekem sincs napközben semmi időm magamra, néha mire bekapcsolnám a gépet, hogy megnézzem a mailjeimet, akkor már felébred....ha látom, hogy jókedvű, megengedek magamnak egy 15 percet, akkor járkál, beül az ölembe stb. de amikor rosszkedve van, akkor hozza a játékait, az arcomba nyomja és ha nem reagélok azonnal, akkor meg jön a visítás meg vergődés. szóval én is próbálok akkor netezni, amikor ő alszik, aztán ez nem mindig jön össze, sőt. :)

2010. márc. 7. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!