Miket kellene tudnia, ismernie egy három és fél éves gyereknek, aki még nem jár oviba?
én nem anyuka vagyok,nekem kistestvérem van. hát mindenre tanítottuk, számolni,színfelismerés, játékok. Játszottunk vele az udvaron. AZtán anyának dolgoznia kellett így dadához került, aki a családjába fogadta,ott is sokat tanult. Lényeg, hogy mikor ovodába megy, lehetőleg legyen szobatiszta, és ismerje az alap dolgokat (színek,számok -nembaj ha a számokat keveri, ki kell javítani,és elmondatni vele,építés,és hogy a többi gyerekkel jól kijöjjön, lekell szoktatni a helytelen viselkedésről) ennyit tudtam összegyüjteni :) sok szerencsét
13L
Aranyos vagy, nagyon köszi.
Picit hisztis, főleg ha elfárad, de gondolom ez a korából adódik még. Én harminc éves vagyok, nem emlékszem rá, milyen volt ennyi idősnek lenni:-). A felnőttek tényleg elfelejtik, hogy Ők is voltak gyerekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!