Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket kellene tudnia, ismernie...

Miket kellene tudnia, ismernie egy három és fél éves gyereknek, aki még nem jár oviba?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 18:01
 1/4 anonim válasza:
100%

én nem anyuka vagyok,nekem kistestvérem van. hát mindenre tanítottuk, számolni,színfelismerés, játékok. Játszottunk vele az udvaron. AZtán anyának dolgoznia kellett így dadához került, aki a családjába fogadta,ott is sokat tanult. Lényeg, hogy mikor ovodába megy, lehetőleg legyen szobatiszta, és ismerje az alap dolgokat (színek,számok -nembaj ha a számokat keveri, ki kell javítani,és elmondatni vele,építés,és hogy a többi gyerekkel jól kijöjjön, lekell szoktatni a helytelen viselkedésről) ennyit tudtam összegyüjteni :) sok szerencsét

13L

2010. márc. 2. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, nagyon köszi.

Picit hisztis, főleg ha elfárad, de gondolom ez a korából adódik még. Én harminc éves vagyok, nem emlékszem rá, milyen volt ennyi idősnek lenni:-). A felnőttek tényleg elfelejtik, hogy Ők is voltak gyerekek...

2010. márc. 2. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Hirtelen ezt a két oldalt találtam Neked, szerintem itt jól össze van foglalva.

2010. márc. 3. 20:09
 4/4 anonim válasza:
én vagyok az első válaszoló (13L), és hát igen, ahogy fáradnak, nyűgösek lesznek, és hevesebben reagálnak bizonyos dolgokra.de ez alapból szerintem így van minden embernél, énis kitudok mindenkit akasztani, aki épp körülöttem van, ha kicsit jobban lefáradtam, mint alapjáraton.
2010. márc. 26. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!