Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednétek 2 éves gyereketek...

Elengednétek 2 éves gyereketeket 1 hétre a nagyszülőkhöz?

Figyelt kérdés
Lányom most menne először hozzájuk nélkülünk. A nagyapját nem ismeri, mert férjemet kitiltotta otthonról, nem hajlandó eljönni még az unokáit megnézni se. Egyszer látta, amikor anyósom felvitte hozzájuk, de lányom megijedt tőle, mert durván szólt hozzá. Akkor megyünk fel hozzájuk, mikor apósom nincs otthon, kb évente 1-2x, meg egyszer aludtam én ott a kislánnyal, mikor látta őt, mert orvoshoz mentünk, ő meg munkába. A nagymamit viszont imádja lányom, és ez fordítva is igaz. Kb. havonta látja, mert 3 hétig külföldön van, 3 hetet itthon. Akkor 2-3 napig itt van nálunk, van, amikor együtt is alszanak, elkényezteti őt minden jóval, sokat játszanak,stb. Ha itthon van, minden nap skypelunk, ha meg dolgozik,akkor sms-ezünk. Viszont az a probléma, hogy lányom idegen helyen nem marad el még velünk se, nem hogy nélkülünk. Aludni meg főleg az apukája nélkül lehetetlenség. Férjem szeretné inkább elengedni, szerintem még korai. Szerintetek mi a helyes döntés? A mamája szeretné, ha menne, a nagyapja is, de kétségeik vannak, hogy elmaradna e.
2015. jún. 27. 19:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, kezd kinyílni, de még azt mondta, hogy nem maradna ott. Tegnap felmentünk a mamával találkozni, felvitte mindkét gyereket magukhoz, fiam még csak 1,5 éves, ő ordított nélkülem, mint a sakál. Viszont lányom úgy ment oda, mintha haza ment volna, bújt a nagyapjához, meg is puszilta, nagyapja is kedvesen fogadta el. Mielőtt eljöttünk, akkor is lejött elköszönni tőlük. Szóval lehet, ha nagyobb lesz és jobban megismeri a nagyapját, akkor jobb lesz. Egyelőre míg maradni nem akar, ilyen rövid látogatások lesznek.
2015. júl. 3. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!